Jaap Eden IJsbaan http://www.jaapeden.nl Schaatsen doe je in Amsterdam! Mon, 22 Dec 2014 10:21:45 +0000 en-US hourly 1 Vacature directeur Jaap Eden IJsbaan http://www.jaapeden.nl/vacature-directeur/ http://www.jaapeden.nl/vacature-directeur/#comments Sat, 20 Dec 2014 21:11:15 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4696 De Jaap Eden IJsbaan is op zoek naar een nieuwe directeur. Meer informatie over de vacature is hier te vinden.

Het bericht Vacature directeur Jaap Eden IJsbaan verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
De Jaap Eden IJsbaan is op zoek naar een nieuwe directeur. Meer informatie over de vacature is hier te vinden.

Het bericht Vacature directeur Jaap Eden IJsbaan verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/vacature-directeur/feed/ 0
Fijne feestdagen! (video) http://www.jaapeden.nl/fijne-feestdagen-video/ http://www.jaapeden.nl/fijne-feestdagen-video/#comments Fri, 19 Dec 2014 13:47:52 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4709   De medewerkers van de Jaap Eden IJsbaan wensen jou en je dierbaren hele fijne feestdagen!

Het bericht Fijne feestdagen! (video) verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
 

De medewerkers van de Jaap Eden IJsbaan wensen jou en je dierbaren hele fijne feestdagen!

14-12-19 fijne feestdagen

Het bericht Fijne feestdagen! (video) verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/fijne-feestdagen-video/feed/ 0
19 december: extra drukte overdag http://www.jaapeden.nl/19-december-extra-drukte-overdag/ http://www.jaapeden.nl/19-december-extra-drukte-overdag/#comments Thu, 18 Dec 2014 21:38:40 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4705 Let op: vrijdag 19 december is het overdag extra druk met Amsterdamse scholieren. Het is dan minder geschikt om (stevig) door te schaatsen of om rustig aan je techniek te werken.

Het bericht 19 december: extra drukte overdag verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Let op: vrijdag 19 december is het overdag extra druk met Amsterdamse scholieren. Het is dan minder geschikt om (stevig) door te schaatsen of om rustig aan je techniek te werken.

Het bericht 19 december: extra drukte overdag verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/19-december-extra-drukte-overdag/feed/ 0
Aangepaste openingstijden in de vakantie http://www.jaapeden.nl/aangepaste-openingstijden-de-vakantie/ http://www.jaapeden.nl/aangepaste-openingstijden-de-vakantie/#comments Thu, 18 Dec 2014 21:22:16 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4703 Tijdens de kerstvakantie ( zondag 21 december t/m zaterdag 3 januari) zijn de publieke openingstijden aangepast. Kijk hier wanneer je kunt komen schaatsen tijdens de kerstvakantie. Wil je (beter) leren schaatsen in de kerstvakantie? Schrijf je dan in voor de vakantiecursus! Je krijgt dan twee uur per dag schaatsles met een korte pauze halverwege. Even op adem komen, iets drinken […]

Het bericht Aangepaste openingstijden in de vakantie verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Tijdens de kerstvakantie ( zondag 21 december t/m zaterdag 3 januari) zijn de publieke openingstijden aangepast. Kijk hier wanneer je kunt komen schaatsen tijdens de kerstvakantie.

Wil je (beter) leren schaatsen in de kerstvakantie? Schrijf je dan in voor de vakantiecursus! Je krijgt dan twee uur per dag schaatsles met een korte pauze halverwege. Even op adem komen, iets drinken en vervolgens weer snel het ijs op met vrienden en vriendinnen. De vakantiecursus is de ideale manier om met veel plezier in een korte tijd (beter) te leren schaatsen!

Bericht voor seizoenscursisten: Er zijn geen schaatslessen van zondag 21 december tot en met zaterdag 3 januari. Vanaf 4 januari staat jouw docent weer op het ijs!

Het bericht Aangepaste openingstijden in de vakantie verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/aangepaste-openingstijden-de-vakantie/feed/ 0
Cursus in kerstvakantie nu nog te boeken http://www.jaapeden.nl/boek-nu-je-vakantiecursus/ http://www.jaapeden.nl/boek-nu-je-vakantiecursus/#comments Thu, 18 Dec 2014 21:16:00 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4699 Wil je in de kerstvakantie (beter) leren schaatsen en zoek je een leuke vakantie-invulling? Dan is de vakantiecursus het antwoord! Je krijgt dan tijdens de schoolvakantie twee uur per dag schaatsles met een korte pauze halverwege. Even op adem komen, iets drinken en vervolgens weer snel het ijs op met vrienden en vriendinnen. De vakantiecursus is de ideale manier […]

Het bericht Cursus in kerstvakantie nu nog te boeken verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>

Wil je in de kerstvakantie (beter) leren schaatsen en zoek je een leuke vakantie-invulling? Dan is de vakantiecursus het antwoord!

Je krijgt dan tijdens de schoolvakantie twee uur per dag schaatsles met een korte pauze halverwege. Even op adem komen, iets drinken en vervolgens weer snel het ijs op met vrienden en vriendinnen. De vakantiecursus is de ideale manier om met veel plezier in een korte tijd (beter) te leren schaatsen!

Meer informatie over de vakantiecursus is hier te vinden

Het bericht Cursus in kerstvakantie nu nog te boeken verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/boek-nu-je-vakantiecursus/feed/ 0
Vertrek Ellis van der Weerden http://www.jaapeden.nl/vertrek-ellis-van-der-weerden/ http://www.jaapeden.nl/vertrek-ellis-van-der-weerden/#comments Fri, 31 Oct 2014 12:30:57 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4445 Ellis van der Weerden vertrekt per 1 januari aanstaande als directeur van de Jaap Eden IJsbaan. Van der Weerden was ruim zeven jaar in dienst. Carin ter Weeme – de huidige adjunct directeur – zal haar vanaf die datum haar rol overnemen tot een nieuwe directeur is aangetrokken. Van der Weerden over haar besluit: “Er […]

Het bericht Vertrek Ellis van der Weerden verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Ellis van der Weerden vertrekt per 1 januari aanstaande als directeur van de Jaap Eden IJsbaan. Van der Weerden was ruim zeven jaar in dienst. Carin ter Weeme – de huidige adjunct directeur – zal haar vanaf die datum haar rol overnemen tot een nieuwe directeur is aangetrokken.

Van der Weerden over haar besluit: “Er staat nu een marktgerichte organisatie, waarbij klanten bij één loket terecht kunnen voor al hun wensen. Met de opening van de nieuwe horeca in eigen beheer is bovendien de laatste stap gezet in de transformatie naar een toekomstbestendig verdienmodel voor de ijsbaan. Vorig jaar gebeurde dat al met de schaatsschool. Ik beschouw mijn opdracht daarom als volbracht. Ik ben dankbaar dat ik met een fantastisch bestuur en collega’s heb mogen werken en ga me nu oriënteren op een nieuwe persoonlijke uitdaging. Het is plezierig om daarvoor je hoofd leeg en je handen vrij te hebben.”

Jaap Eden-voorzitter Egbert de Vries betreurt het besluit van zijn directeur. “Ellis heeft hier samen met haar team een fantastische klus geklaard. Toen zij hier zeven jaar geleden startte was het perspectief voor de ijsbaan niet rooskleurig. Ellis heeft hier echt een cultuurverandering en een geweldige professionalisering gerealiseerd. Er staat nu een sportbedrijf, dat gericht is op de klant. We hebben bovendien de mogelijkheid om zelf extra middelen te genereren, omdat we de schaatslessen en horeca in eigen hand hebben. We zijn daardoor in staat om te anticiperen op afnemende subsidiegelden. Het bestuur gaat nu op zoek naar een nieuwe directeur. We zijn blij dat Carin ter Weeme tijdelijk haar positie kan overnemen.”

Het bericht Vertrek Ellis van der Weerden verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/vertrek-ellis-van-der-weerden/feed/ 0
Update: 400-meterbaan weer geopend! http://www.jaapeden.nl/let-op-ijsbaan-gesloten/ http://www.jaapeden.nl/let-op-ijsbaan-gesloten/#comments Mon, 20 Oct 2014 14:04:42 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4391 Update: de 400-meterbaan is vanaf woensdag 16.30 uur weer geopend voor wedstrijden en trainingen van de verenigingen. Voor publiek en schaatslessen is de ijsbaan weer geopend vanaf donderdag 09.20 uur conform de normale openingstijden. We hopen iedereen weer snel op het ijs te zien en wensen iedereen een heel plezierige echte schaatswinter.

Het bericht Update: 400-meterbaan weer geopend! verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Update: de 400-meterbaan is vanaf woensdag 16.30 uur weer geopend voor wedstrijden en trainingen van de verenigingen.

Voor publiek en schaatslessen is de ijsbaan weer geopend vanaf donderdag 09.20 uur conform de normale openingstijden.

We hopen iedereen weer snel op het ijs te zien en wensen iedereen een heel plezierige echte schaatswinter.

Het bericht Update: 400-meterbaan weer geopend! verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/let-op-ijsbaan-gesloten/feed/ 0
Let op: ijsbaan zaterdagmiddag gesloten! http://www.jaapeden.nl/aangepaste-openingstijden/ http://www.jaapeden.nl/aangepaste-openingstijden/#comments Fri, 17 Oct 2014 15:42:10 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4382 Helaas moeten we mededelen dat de ijsbaan morgen vanaf 15.20 uur is gesloten. Door de bijzonder hoge temperatuur overdag is het niet mogelijk om ijs van voldoende kwaliteit te maken. De ijsbaan is morgen voor publiek en schaatslessen gesloten tussen 15.20 en 16.20 uur. Tevens komt het KNSB-uur voor jeugd en het hardrijdersuur te vervallen. […]

Het bericht Let op: ijsbaan zaterdagmiddag gesloten! verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Helaas moeten we mededelen dat de ijsbaan morgen vanaf 15.20 uur is gesloten. Door de bijzonder hoge temperatuur overdag is het niet mogelijk om ijs van voldoende kwaliteit te maken.

De ijsbaan is morgen voor publiek en schaatslessen gesloten tussen 15.20 en 16.20 uur. Tevens komt het KNSB-uur voor jeugd en het hardrijdersuur te vervallen.

De landelijke marathon van morgenavond, zaterdag 18 uur oktober vanaf 19.00 uur, staat wel gepland om door te gaan.

Houd voor het laatste nieuws onze website, Facebook en Twitter in de gaten!

Het bericht Let op: ijsbaan zaterdagmiddag gesloten! verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/aangepaste-openingstijden/feed/ 0
Let op: wegwerkzaamheden Middenweg! http://www.jaapeden.nl/let-op-wegwerkzaamheden-middenweg/ http://www.jaapeden.nl/let-op-wegwerkzaamheden-middenweg/#comments Fri, 10 Oct 2014 09:47:28 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4349 Voor bezoekers reizende per eigen vervoer en komende vanaf de ring A10 is de ijsbaan tussen vrijdag 10 oktober 21.00 uur en maandag 13 oktober 05.00 uur niet te bereiken via de Middenweg in verband met werkzaamheden. Verkeer komende uit de stad kan de ijsbaan zonder problemen bereiken. De volgende alternatieve route wordt aanbevolen: * […]

Het bericht Let op: wegwerkzaamheden Middenweg! verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Voor bezoekers reizende per eigen vervoer en komende vanaf de ring A10 is de ijsbaan tussen vrijdag 10 oktober 21.00 uur en maandag 13 oktober 05.00 uur niet te bereiken via de Middenweg in verband met werkzaamheden. Verkeer komende uit de stad kan de ijsbaan zonder problemen bereiken.

De volgende alternatieve route wordt aanbevolen:

* Komende vanaf de ring A10
* Neemt u de Afrit s112 richting Duivendrecht en Diemen-Zuid
* Volg onderaan de afslag de borden Duivendrecht / Diemen-Zuid
* Volg dan op de Gooiseweg de afslag Duivendrecht/Diemen-Zuid
* Onderaan deze afslag dient u het kruispunt over te steken
* Neem de eerste afslag rechtsaf en gaat u onder het viaduct door
* U bent nu op de Rozenburglaan (B)
* Vervolgt u deze weg en gaat u bij de rotonde rechtdoor
* Volg de weg met een scherpe bocht naar rechts
* Vervolgens kruist u bij de stoplichten de Middenweg.
* U bent dan u op de oude route naar de Jaap Eden IJsbaan. (C)
Kaart Wegwerkzaamheden
Vanuit de richting Den Haag volgt u de groene route op bijgaand kaartje. Vanuit de richting Amersfoort volgt u eerst de blauwe route die vervolgens aansluit op de groene.

Voor verkeer van de ijsbaan naar de A10 kunt u bovenstaande route in tegengestelde richting volgen

Het bericht Let op: wegwerkzaamheden Middenweg! verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/let-op-wegwerkzaamheden-middenweg/feed/ 0
Café Jaap officieel geopend (video) http://www.jaapeden.nl/schaatscafe-update-7/ http://www.jaapeden.nl/schaatscafe-update-7/#comments Tue, 16 Sep 2014 12:54:44 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4191 Afgelopen vrijdag werd JAAP officieel geopend en aansluitend gingen de eerste verenigingsleden het ijs op. In bijgaande video een impressie van de avond. Tijden de opening werden historische materialen uit de privé-collectie van schaatslegende Jaap Eden onthuld. Deze zijn permanent te bezichtigen voor liefhebbers permanent te bezichtigen op de Jaap Eden IJsbaan. Onder de stukken […]

Het bericht Café Jaap officieel geopend (video) verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>

Afgelopen vrijdag werd JAAP officieel geopend en aansluitend gingen de eerste verenigingsleden het ijs op. In bijgaande video een impressie van de avond.

Tijden de opening werden historische materialen uit de privé-collectie van schaatslegende Jaap Eden onthuld. Deze zijn permanent te bezichtigen voor liefhebbers permanent te bezichtigen op de Jaap Eden IJsbaan. Onder de stukken bevinden zich de schaatsen waarop Jaap Eden in 1893 de eerste officiële wereldkampioen schaatsen werd en zijn gesigneerde muts die hij bij zijn tweede toernooi in Hamar (1895) droeg.

Zie hier een impressie van de opening van het schaatsseizoen en het café.

Het bericht Café Jaap officieel geopend (video) verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/schaatscafe-update-7/feed/ 0