Jaap Eden IJsbaan http://www.jaapeden.nl Schaatsen doe je in Amsterdam! Fri, 23 Jan 2015 14:37:19 +0000 en-US hourly 1 Halfseizoenscursussen van start: inschrijven nog mogelijk! http://www.jaapeden.nl/halfseizoenscursussen-van-start-inschrijven-nog-mogelijk/ http://www.jaapeden.nl/halfseizoenscursussen-van-start-inschrijven-nog-mogelijk/#comments Tue, 06 Jan 2015 08:59:34 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4793 Heb je goede voornemens en begint het bij je te kriebelen? Schrijf je dan in voor de halfseizoenscursus! Tijdens de Half seizoenscursus krijg je, tot het einde van het seizoen, wekelijks schaatsles, zodat je op structurele basis beter leert schaatsen en het doel bereikt dat jijzelf voor ogen hebt. (Ver)gevorderde tot beginnende schaatsers komen bij Jaap Eden […]

Het bericht Halfseizoenscursussen van start: inschrijven nog mogelijk! verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Heb je goede voornemens en begint het bij je te kriebelen? Schrijf je dan in voor de halfseizoenscursus!

Tijdens de Half seizoenscursus krijg je, tot het einde van het seizoen, wekelijks schaatsles, zodat je op structurele basis beter leert schaatsen en het doel bereikt dat jijzelf voor ogen hebt.

(Ver)gevorderde tot beginnende schaatsers komen bij Jaap Eden aan hun trekken. Of je nu ontspannen een prachtige schaatstocht op natuurijs wilt kunnen afleggen of graag een mooie bocht op onze Jaap Eden IJsbaan wilt schaatsen. Op de Jaap Eden IJsbaan leer je met veel plezier schaatsen.

Wekelijks krijg je schaatsinstructie op hetzelfde moment in dezelfde groep en met dezelfde instructeur. De Half seizoenscursus bestaat uit 10 lessen van één uur en vindt elke week plaats, met uitzondering van de voorjaarsvakantie. De lessen worden gegeven aan cursisten op noren of combinoren.

Inschrijven kan hier!

Het bericht Halfseizoenscursussen van start: inschrijven nog mogelijk! verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/halfseizoenscursussen-van-start-inschrijven-nog-mogelijk/feed/ 0
Knegt prolongeert nationale titel http://www.jaapeden.nl/knegt-prolongeert-nationale-titel/ http://www.jaapeden.nl/knegt-prolongeert-nationale-titel/#comments Tue, 06 Jan 2015 08:56:02 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4791 Sjinkie Knegt heeft zondag bij de Nederlandse kampioenschappen shorttrack alle afstanden gewonnen. De Friese titelverdediger was ook in de afsluitende superfinale over 3000 meter duidelijk de beste voor de verrassende Tjerk de Boer en Adwin Snellink. In het eindklassement hield Knegt Freek van der Wart en Daan Breeuwsma achter zich. Bij de dames is Lara […]

Het bericht Knegt prolongeert nationale titel verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Sjinkie Knegt heeft zondag bij de Nederlandse kampioenschappen shorttrack alle afstanden gewonnen. De Friese titelverdediger was ook in de afsluitende superfinale over 3000 meter duidelijk de beste voor de verrassende Tjerk de Boer en Adwin Snellink.

In het eindklassement hield Knegt Freek van der Wart en Daan Breeuwsma achter zich.

Bij de dames is Lara van Ruijven Nederlands kampioene shorttrack geworden. Van Ruijven won de afsluitende superfinale over 3000 meter en loste daarmee Suzanne Schulting af aan kop van het klassement. De jonge Friezin werd tweede op de slotafstand en tweede in het eindklassement. Rianne de Vries sloot het NK af als derde

Bekijk hier een verslag van de NOS van de eerste wedstrijddag

Het bericht Knegt prolongeert nationale titel verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/knegt-prolongeert-nationale-titel/feed/ 0
Kom dit weekend naar het KPN NK Shorttrack! http://www.jaapeden.nl/kom-dit-weekend-naar-het-kpn-nk-shorttrack/ http://www.jaapeden.nl/kom-dit-weekend-naar-het-kpn-nk-shorttrack/#comments Wed, 31 Dec 2014 15:56:13 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4762 Dit weekend komen op zaterdag (3) en zondag (4 januari) de beste shorttrackers van Nederland in actie in Amsterdam. Zo verdedigt Olympische medaillewinnaar en relay-wereldkampioen Sjinkie Knegt in de ijshal van de Jaap Eden IJsbaan zijn nationale titel. Het NK Shorttrack geldt als een absolute hoofdprijs voor de deelnemers en is tevens een belangrijk testmoment voor […]

Het bericht Kom dit weekend naar het KPN NK Shorttrack! verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Dit weekend komen op zaterdag (3) en zondag (4 januari) de beste shorttrackers van Nederland in actie in Amsterdam. Zo verdedigt Olympische medaillewinnaar en relay-wereldkampioen Sjinkie Knegt in de ijshal van de Jaap Eden IJsbaan zijn nationale titel.

Het NK Shorttrack geldt als een absolute hoofdprijs voor de deelnemers en is tevens een belangrijk testmoment voor het EK shorttrack dat drie weken later plaats vindt in Dordrecht.

Tijdens het NK worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo komt de KPN Junior Schaatsclinic op bezoek onder leiding van oud-shorttracker Liesbeth Mau Asam en is SportService Amsterdam aanwezig met een interactieve schaatsplank. Hierbij worden bezoekers uitgedaagd om de toptijden van Jorien ter Mors en Sjinkie Knegt op de 500 meter te verbeteren.

Wil jij er bij zijn? Op vertoon van je Jaap Eden-entree pas krijg je aan de kassa € 2,50 korting!

De Jaap Eden-entreepas (abonnementshouders verenigingen, leskaart cursisten en rittenkaart-houders) is te gebruiken bij de speciale NK Shorttrack-kassa die rechts naast de reguliere kassa is geopend.

14-12-18 NKST

Het bericht Kom dit weekend naar het KPN NK Shorttrack! verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/kom-dit-weekend-naar-het-kpn-nk-shorttrack/feed/ 0
Let op: IJshal vrijdag tot zondag gesloten! Geen discoschaatsen http://www.jaapeden.nl/ijshal-dit-weekend-gesloten/ http://www.jaapeden.nl/ijshal-dit-weekend-gesloten/#comments Wed, 31 Dec 2014 15:42:07 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4757 In verband met het KPN NK Shorttrack is de ijshal dit weekeinde (vrijdag t/m zondag) gesloten. Er is om die reden ook geen discoschaatsen.

Het bericht Let op: IJshal vrijdag tot zondag gesloten! Geen discoschaatsen verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
In verband met het KPN NK Shorttrack is de ijshal dit weekeinde (vrijdag t/m zondag) gesloten. Er is om die reden ook geen discoschaatsen.

Het bericht Let op: IJshal vrijdag tot zondag gesloten! Geen discoschaatsen verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/ijshal-dit-weekend-gesloten/feed/ 0
Krabbelbaan zaterdag gesloten http://www.jaapeden.nl/krabbelbaan-zaterdag-gesloten/ http://www.jaapeden.nl/krabbelbaan-zaterdag-gesloten/#comments Tue, 30 Dec 2014 09:45:19 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4776 In verband met activiteiten is de krabbelbaan zaterdag 3 januari helaas gesloten.

Het bericht Krabbelbaan zaterdag gesloten verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
In verband met activiteiten is de krabbelbaan zaterdag 3 januari helaas gesloten.

Het bericht Krabbelbaan zaterdag gesloten verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/krabbelbaan-zaterdag-gesloten/feed/ 0
Vacature directeur Jaap Eden IJsbaan http://www.jaapeden.nl/vacature-directeur/ http://www.jaapeden.nl/vacature-directeur/#comments Sat, 20 Dec 2014 21:11:15 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4696 De Jaap Eden IJsbaan is op zoek naar een nieuwe directeur. Meer informatie over de vacature is hier te vinden.

Het bericht Vacature directeur Jaap Eden IJsbaan verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
De Jaap Eden IJsbaan is op zoek naar een nieuwe directeur. Meer informatie over de vacature is hier te vinden.

Het bericht Vacature directeur Jaap Eden IJsbaan verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/vacature-directeur/feed/ 0
Fijne feestdagen! (video) http://www.jaapeden.nl/fijne-feestdagen-video/ http://www.jaapeden.nl/fijne-feestdagen-video/#comments Fri, 19 Dec 2014 13:47:52 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4709   De medewerkers van de Jaap Eden IJsbaan wensen jou en je dierbaren hele fijne feestdagen!

Het bericht Fijne feestdagen! (video) verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
 

De medewerkers van de Jaap Eden IJsbaan wensen jou en je dierbaren hele fijne feestdagen!

14-12-19 fijne feestdagen

Het bericht Fijne feestdagen! (video) verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/fijne-feestdagen-video/feed/ 0
19 december: extra drukte overdag http://www.jaapeden.nl/19-december-extra-drukte-overdag/ http://www.jaapeden.nl/19-december-extra-drukte-overdag/#comments Thu, 18 Dec 2014 21:38:40 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4705 Let op: vrijdag 19 december is het overdag extra druk met Amsterdamse scholieren. Het is dan minder geschikt om (stevig) door te schaatsen of om rustig aan je techniek te werken.

Het bericht 19 december: extra drukte overdag verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Let op: vrijdag 19 december is het overdag extra druk met Amsterdamse scholieren. Het is dan minder geschikt om (stevig) door te schaatsen of om rustig aan je techniek te werken.

Het bericht 19 december: extra drukte overdag verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/19-december-extra-drukte-overdag/feed/ 0
Aangepaste openingstijden in de vakantie http://www.jaapeden.nl/aangepaste-openingstijden-de-vakantie/ http://www.jaapeden.nl/aangepaste-openingstijden-de-vakantie/#comments Thu, 18 Dec 2014 21:22:16 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4703 Tijdens de kerstvakantie ( zondag 21 december t/m zaterdag 3 januari) zijn de publieke openingstijden aangepast. Kijk hier wanneer je kunt komen schaatsen tijdens de kerstvakantie. Wil je (beter) leren schaatsen in de kerstvakantie? Schrijf je dan in voor de vakantiecursus! Je krijgt dan twee uur per dag schaatsles met een korte pauze halverwege. Even op adem komen, iets drinken […]

Het bericht Aangepaste openingstijden in de vakantie verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
Tijdens de kerstvakantie ( zondag 21 december t/m zaterdag 3 januari) zijn de publieke openingstijden aangepast. Kijk hier wanneer je kunt komen schaatsen tijdens de kerstvakantie.

Wil je (beter) leren schaatsen in de kerstvakantie? Schrijf je dan in voor de vakantiecursus! Je krijgt dan twee uur per dag schaatsles met een korte pauze halverwege. Even op adem komen, iets drinken en vervolgens weer snel het ijs op met vrienden en vriendinnen. De vakantiecursus is de ideale manier om met veel plezier in een korte tijd (beter) te leren schaatsen!

Bericht voor seizoenscursisten: Er zijn geen schaatslessen van zondag 21 december tot en met zaterdag 3 januari. Vanaf 4 januari staat jouw docent weer op het ijs!

Het bericht Aangepaste openingstijden in de vakantie verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/aangepaste-openingstijden-de-vakantie/feed/ 0
Cursus in kerstvakantie nu nog te boeken http://www.jaapeden.nl/boek-nu-je-vakantiecursus/ http://www.jaapeden.nl/boek-nu-je-vakantiecursus/#comments Thu, 18 Dec 2014 21:16:00 +0000 http://www.jaapeden.nl/?p=4699 Wil je in de kerstvakantie (beter) leren schaatsen en zoek je een leuke vakantie-invulling? Dan is de vakantiecursus het antwoord! Je krijgt dan tijdens de schoolvakantie twee uur per dag schaatsles met een korte pauze halverwege. Even op adem komen, iets drinken en vervolgens weer snel het ijs op met vrienden en vriendinnen. De vakantiecursus is de ideale manier […]

Het bericht Cursus in kerstvakantie nu nog te boeken verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>

Wil je in de kerstvakantie (beter) leren schaatsen en zoek je een leuke vakantie-invulling? Dan is de vakantiecursus het antwoord!

Je krijgt dan tijdens de schoolvakantie twee uur per dag schaatsles met een korte pauze halverwege. Even op adem komen, iets drinken en vervolgens weer snel het ijs op met vrienden en vriendinnen. De vakantiecursus is de ideale manier om met veel plezier in een korte tijd (beter) te leren schaatsen!

Meer informatie over de vakantiecursus is hier te vinden

Het bericht Cursus in kerstvakantie nu nog te boeken verscheen eerst op Jaap Eden IJsbaan.

]]>
http://www.jaapeden.nl/boek-nu-je-vakantiecursus/feed/ 0