Gebruikersraad

Gebruikersraad

Op de Jaap Eden IJsbaan is een Gebruikersraad waarin de diverse gebruikersgroepen die actief zijn op de ijsbaan worden vertegenwoordigd. Elke discipline (verenigingsleden 400-meterbaan, verenigingsleden ijshal, cursisten De Schaatsschool en losse gebruikers) heeft elk drie afgevaardigden in de Gebruikersraad.

Jaap Eden IJsbaan is tot instelling van een Gebruikersraad overgegaan om direct met deze groepen gebruikers van gedachten te kunnen wisselen over schaatszaken op en rond de ijsbaan, en zo een beter idee te krijgen van hun ervaringen en wensen. Doel hiervan is om de dienstverlening aan de schaatsers te optimaliseren. Jaap Eden IJsbaan is de eerste kunstijsbaan in Nederland die een Gebruikersraad instelt.

Hieronder volgt een overzicht van de personen die dienen als aanspreekpunt per discipline. Indien je een opmerking of suggestie hebt kun je contact opnemen per e-mail via grjaapeden@gmail.com

Anton Arts – aanspreekpunt voor de verenigingsleden actief in de ijshal

Anton-Arts

Ik vertegenwoordig de verenigingen die in de Jaap Edenhal actief zijn. Dit zijn de Amsteltijgers, Shinney Club, Thor en Sledge Hockey Huskies. Mijn zoon speelt in het U12 team van Amsteltijgers. In het dagelijks leven adviseer ik ondernemers in de technologiesector over strategie en financiering en ik woon met mijn gezin in Amsterdam Centrum. Ben je lid van een vereniging in de ijshal en wil je iets kwijt of heb je vragen? Je kunt mij altijd aanspreken!

Frans Hamm - aanspreekpunt voor de ongeorganiseerde schaatsers

Frans-Hamm
Het bestuur van de Jaap Eden IJsbaan heeft begin 2014 een mogelijkheid geboden om met elkaar in gesprek te geraken; iets dat normaliter bij zo’n organisatie niet meevalt. Deze kans moet je in mijn optiek niet aan je voorbij laten gaan. De gebruikersraad is een mogelijkheid om de stem van de gebruikers aan het bestuur te laten horen. De toekomst zal ons leren of er inderdaad constructieve dingen uitkomen, maar ik heb tot nu toe het idee dat er open gesproken wordt over diverse zaken die ons allemaal wel degelijk aangaan. Zo komen er in het seizoen 2014-2015 pictogrammen die de huisregels verduidelijken; veel beter dan die tekst in de kleedkamer die niemand ooit helemaal heeft gelezen (of het moet degene zijn die de lettertjes op het bord moest plakken). Ik schaats normaliter op de maandagavond van half 8 tot half 9. Je mag me daarvoor of daarna altijd aanspreken. De gebruikersraad vertegenwoordigt immers ALLE schaatsers op de Jaap Eden baan, dus jou ook! Ben je een ongeorganiseerde schaatser en wil je iets kwijt of heb je vragen? Je kunt mij altijd aanspreken!

Vera Dalm – aanspreekpunt voor cursisten van De Schaatsschool

Vera-Dalm
Wonend op de Veluwe, met een Limburgse vader en een Braziliaanse moeder heb ik nooit schaatsen geleerd. Tot ik in Amsterdam kwam wonen en een keer op de grachten kon schaatsen. Op houtjes, want die had ik nog ergens. Het smaakte goed, dus een seizoen later meldde ik me bij het pas begonnen Duosport. Inmiddels schaats ik twee keer per week m’n rondjes: met m’n vaste vrijdagochtend groep (eerst Duosport, nu De Schaatsschool) en m’n Henken-club op zondagavond. Spreek me gerust aan als je wilt. Ben herkenbaar aan het feit dat ik m’n linkervoet nog steeds niet goed neerzet 😉 Ben je cursist bij De Schaatsschool en wil je iets kwijt of heb je vragen? Je kunt mij altijd aanspreken!

X

© 2017 Jaap Eden IJsbaan | T 0900-7242287 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook