Scholen

Scholieren basisonderwijs

Scholieren zijn van harte welkom op Jaap Eden IJsbaan! Jong geleerd betekent tenslotte dat je er de rest van je leven de vruchten van kan plukken, en je meteen kan genieten van het schaatsen. Scholieren van het (speciaal) basisonderwijs wordt de mogelijkheid geboden om onder begeleiding van een leerkracht te schaatsen onder schooltijd zonder les. De schoolvakanties zijn hierbij uitgesloten. De kosten hiervan bedragen € 3,10 per scholier (exclusief schaatshuur), 1 begeleider op 15 kinderen heeft gratis toegang tot de ijsbaan, overige schaatsende begeleiders betalen het volwassenen tarief.

Je kunt je als leerkracht vooraf aanmelden bij de Jaap Eden IJsbaan door middel van het sturen van bijgaand formulier. Deze reservering zal door ons worden bevestigd.

Mocht je schaatsen voor de scholieren willen huren dan kan dat via Waterman Sport. Grote groepen raden wij aan dit te reserveren per formulier.

Schaatsen met stempelkaarten is toegestaan, mits deze worden bevestigd aan de jas of met een koordje om de nek of arm. Losse kaarten in de hand kunnen makkelijk vallen op het ijs, wat gevaar oplevert voor het schaatspubliek.

Schoolschaatsen

Meer informatie over schoolschaatsen vind je hier!

Schaatsen Voortgezet Onderwijs (onder begeleiding)

Al jaren lang besluiten scholen één of meerdere keren met hun leerlingen te komen schaatsen op de Jaap Eden IJsbaan. Wat is beter voor de onderlinge band dan gezamenlijk sporten en al helemaal op de ijsbaan op de schaats in de buitenlucht!

De Jaap Eden IJsbaan heeft een speciale toegangsprijs voor scholieren die onder begeleiding gaan schaatsen. Voor € 3,10 per scholier krijgen scholieren tot 16 jaar toegang tot de ijsbaan. Een scholier vanaf 16 jaar betaalt € 5,80. Eén schaatsende/niet schaatsende begeleider per 15 leerlingen heeft gratis toegang. Voor de overigen gelden de normale toegangsprijzen.

Leerkrachten kunnen de komst aanmelden via dit formulier. Het is ook mogelijk om schaatsles te krijgen van een instructeur van de Jaap Eden schaatsschool. Voor meer informatie hierover zijn we te bereiken via info@jaapeden.nl

Schaatsen huren kan bij Waterman Sport. Grote groepen raden wij aan dit te reserveren per formulier.

Studenten

Tijdens je studententijd relaxed op scherp blijven staan? Schaatsen op de Jaap Eden IJsbaan is ideaal om door inspanning ontspannen te blijven. De entreekosten bedragen € 5,80 (exclusief schaatshuur) per student op vertoon van collegekaart. Les is mogelijk via:

De Jaap Eden schaatsschool
De professionals van de Jaap Eden schaatsschool begeleiden jullie om op het ijs zo optimaal mogelijk te presteren. Of het nu lange baan schaatsen, ijshockey, curling of shorttrack is; alle opties zijn mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Universitaire Sportcentra
De universitaire sportcentra USC (UvA/HvA) en SVU (VU) bieden in samenwerking met studentenschaatsvereniging Skits, een uitgebreid schaatsprogramma voor studenten onder leiding van trainer/instructeur Kees de Vrij. Kijk voor meer informatie op de site van USC/UVA, SVU of Skits.

X

© 2017 Jaap Eden IJsbaan | T 0900-7242287 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook