Kunstrijden

FSA

Figure Skating Amsterdam (FSA) is in 2005 opgericht en behoort met ruim 150 leden tot een van de grootste kunstrijdverenigingen van Nederland. De enthousiaste en vakkundige trainers van FSA staan voor professionele, en vooral leuke kunstrijlessen voor iedereen en op elk niveau. FSA biedt: Schaatsles voor iedereen vanaf 4 tot 84 jaar, doelgerichte training, van recreatief tot topsport. Ook krijgen wedstrijdkinderen off-icetraining waaronder ballet, yoga, street dance en conditietraining. Verder worden veel gezellige verenigingsevenementen gevierd zoals Sinterklaas, uitjes, diplomaschaatsen en onze grote eindshow. Serieuze sport en plezier gaan uitstekend samen! FSA is erkend door de KNSB.

Kijk voor meer informatie op www.figureskatingamsterdam.com of mail naar info@figureskatingamsterdam.com. Telefoon: 06 – 28423585.

 

EKIJSA

Vind je het leuk om te schaatsen en te dansen? Kom dan eens langs bij Ekijsa voor een proefles. Kunstschaatsen is schaatsen, dansen en bewegen op muziek ineen. Ekijsa behoort tot één van de grootste en meest gerenommeerde kunstschaatsverenigingen van Nederland waar je op elk niveau kunt rijden. Zij stimuleren de beginnende, jonge amateur die het heerlijk vindt eens in de week lekker te schaatsen. Maar ook de ambitieuze topsporter kan begeleid worden op weg naar landelijke prijzen. Daarbij worden ook ballet  en conditietraining gegeven in samenwerking met het Sportcentrum van de Vrije Universiteit. Verder worden leuke activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals een zomerkamp, een weergaloos gala met alle showelementen die daarbij horen en waar elke schaatser aan mee kan doen en een Sinterklaasfeest. Kom een keer meerijden, dan ervaar je het ware Ekijsagevoel!

Kijk voor meer informatie op de website van Ekijsa en meld je aan voor een gratis proefles.

© 2014 Jaap Eden IJsbaan | T 0900-7242287 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook