Curling-clinic

Curling is een zeer actief gezelschapsspel en is zeer geschikt voor teamuitjes, verjaardagen of als gezellig groepsuitje. Ice stock curling wordt gespeeld met houten ijsstokken en is een variant op de Olympische Sport curling. Tarief: €15,70 per persoon (minimaal 12, maximaal 40 personen per clinic Duur: 1 uur Inclusief: Toegang ijsbaan, gebruik curlingstenen en deskundige instructeur van de schaatsschool. Let op: Curling clinics worden buiten gegeven. Bij regen raden wij u aan een regenjas mee te nemen.

Horeca

En na afloop kun je bij Jaap Eden ook terecht om in een gezellige ambiance met elkaar na te genieten van een winterse stamppot, glühwein of warme chocolademelk. Alles uiteraard in afstemming met je persoonlijke wensen!

Extra’s

Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor het geven van bedrijfspresentaties, trainingen of vergaderingen.

Clinictijden

Reserveren

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 020-6949 652 of per e-mail via sales@jaapeden.nl

Staat jouw tijd niet in bovenstaand schema? Neem dan contact op met sales@jaapeden.nl of 0900 7242287 dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Tijdens de vakantieperiodes hanteren we een ander rooster. Indien je een clinic in deze periode wenst informeren we je graag over de mogelijkheden. Kerstvakantie: zondag 25 december tot en met zaterdag 7 januari, Krokusvakantie: zondag 19 februari tot en met zaterdag 25 februari.

X

© 2017 Jaap Eden IJsbaan | T 0900-7242287 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook