Curling-clinic

Curling is een zeer actief gezelschapsspel en is zeer geschikt voor teamuitjes, verjaardagen of als gezellig groepsuitje. Ice-stock curling wordt gespeeld met houten ijsstokken en is een variant op de Olympische Sport curling. De curling clinic kost €15,70 per persoon (minimaal 12, maximaal 40 personen per clinic) en duurt 1 uur. Dit is inclusief toegang tot de ijsbaan, gebruik van curlingstenen en begeleiding door een deskundige instructeur van de Jaap Eden Schaatsschool. Let op: Curling clinics worden buiten gegeven. Bij regen raden wij u aan een regenjas mee te nemen.

Wat kun je verwachten? 
Na een korte uitleg over de spelregels van het ice-stock curling spel, wordt je als groep opgedeeld in teams. In deze teams wordt een onderlinge curling wedstrijd gespeeld, tot er een kampioenenteam overblijft die er met de Jaap Eden Curling Cup vandoor gaat.

Horeca

Na afloop kun je bij Café JAAP terecht om in een gezellige ambiance met elkaar na te genieten met een winterse stamppot, glühwein of warme chocolademelk. Alles uiteraard in afstemming met je persoonlijke wensen!

Extra’s

Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor het geven van bedrijfspresentaties, trainingen of vergaderingen.

Clinictijden

Reserveren

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 020-6949 652 of per e-mail via sales@jaapeden.nl

Staat jouw tijd niet in bovenstaand schema? Neem dan contact op met sales@jaapeden.nl of 0900 7242287 dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Tijdens de vakantieperiodes hanteren we een ander rooster. Indien je een clinic in deze periode wenst informeren we je graag over de mogelijkheden. Kerstvakantie: zondag 25 december tot en met zaterdag 7 januari, Krokusvakantie: zondag 19 februari tot en met zaterdag 25 februari.

X

© 2017 Jaap Eden IJsbaan | T 0900-7242287 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook