IJshockey-clinic

Jaap Eden IJsbaan biedt twee verschillende ijshockeyclinics aan. Afhankelijk van je wensen en budget kan een keuze worden gemaakt uit onderstaand aanbod:  

IJshockeyclinic van Ron Berteling

Ron Berteling is een voormalig Nederlandse ijshockeyer en kwam 213 keer uit voor het nationale team en is daarmee recordinternational. Hij scoorde hierin 195 doelpunten en nam deel aan de Olympische Spelen in lake Placid (1980, 9e plaats). ‘Mister ijshockey’ speelde in Nederland bijna 800 duels op het hoogste niveau en won de nationale titel met zowel Amsterdam DEKO Builers als de Rotterdam Panda’s.

Meer info over de clinic van Ron Berteling


IJshockeyclinic van De Jaap Eden Schaatsschool

IJshockey, ook wel de snelste teamsport ter wereld genoemd, is een ware beleving. Ideaal voor een actief en competitief uitje! Vaste onderdelen zijn: remmen, bochten maken en schieten. Uiteraard mag een onderling wedstrijdje niet ontbreken! Deze clinic verzorgd worden door een ervaren instructeur van De Jaap Eden Schaatsschool.

Meer info over de clinic van De Jaap Eden Schaatsschool


Horeca

En na afloop kun je bij Jaap Eden ook terecht om in een gezellige ambiance met elkaar na te genieten van een winterse stamppot, glühwein of warme chocolademelk. Alles uiteraard in afstemming met je persoonlijke wensen!

Extra’s

Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor het geven van bedrijfspresentaties, trainingen of vergaderingen.

Tijden en boeken

Bel voor de beschikbare tijden naar 020-6949 652 of stuur een mail naar sales@jaapeden.nl

Let op! De onderstaande tijden waren van kracht in het seizoen 2017-2018. De tijden voor het komende schaatsseizoen, vanaf 13 oktober 2018, zullen spoedig verschijnen op de website.

X

© 2017 Jaap Eden IJsbaan | T 0900-7242287 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook