Schaats-clinic

De Jaap Eden IJsbaan is de plek bij uitstek om in de buitenlucht te genieten van goede schaatslessen tegen een betaalbare prijs. Tijdens onze schaatsclinic ga je met collega’s of vrienden gedurende een uur het ijs op met een ervaren schaatstrainer. (Ver)gevorderde tot beginnende schaatsers komen bij ons aan hun trekken. In samenspraak met de trainer kun je het doel van de clinic bespreken, zodat je op maat schaatsles krijgt.

Prijs

Voor €14,70 per persoon (minimale afname per clinic 8 personen. Maximale groepsgrootte van 16 personen per instructeur) krijg je 1 uur schaatsles van een deskundige instructeur van De Jaap Eden Schaatsschool en toegang tot de ijsbaan. Schaatshuur zit niet bij de prijs inbegrepen. Als je geen eigen schaatsen hebt dan kunnen deze worden gehuurd bij Waterman Sport op het terrein van de ijsbaan.

Horeca

En na afloop kun je bij Jaap Eden ook terecht om in een gezellige ambiance met elkaar na te genieten van een winterse stamppot, glühwein of warme chocolademelk. Alles uiteraard in afstemming met je persoonlijke wensen!

Extra’s

Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor het geven van bedrijfspresentaties, trainingen of vergaderingen.

Let op! De onderstaande tijden waren van kracht in het seizoen 2017-2018. De tijden voor het komende schaatsseizoen, vanaf 13 oktober 2018, zullen spoedig verschijnen op de website.

Clinictijden

Reserveren

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 020-6949 652 of per e-mail via sales@jaapeden.nl

Staat jouw tijd niet in bovenstaand schema? Neem dan contact op met sales@jaapeden.nl of 0900 7242287 dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Tijdens de vakantieperiodes hanteren we een ander rooster. Indien je een clinic in deze periode wenst informeren we je graag over de mogelijkheden. Kerstvakantie: zondag 25 december tot en met zaterdag 7 januari, Krokusvakantie: zondag 19 februari tot en met zaterdag 25 februari.

X

© 2017 Jaap Eden IJsbaan | T 0900-7242287 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook