27 Oktober 2017 aangepast rooster door Sport & Funtour

Op vrijdag 27 oktober vindt tussen 12:00 en 16:00 uur de Sport & Funtour plaats op de Jaap Eden IJsbaan, georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Amsterdam. Voor het reguliere schaatspubliek brengt dit een aantal wijzigingen met zich mee. Hieronder staat een overzichtje van de veranderingen waar je rekening mee kunt houden bij je bezoek.

Wijzigingen Regulier Schaatspubliek
De ijshal en de krabbelbaan zijn morgen exclusief toegankelijk voor bezoekers van de Sport & Funtour. Voor het reguliere schaatspubliek is de 400-meterbaan wel gewoon toegankelijk tussen 8:00 uur en 16:30 uur. Tussen 12:00 en 16:00 uur zullen bezoekers van de Sport & Funtour ook gebruik maken van de 400 meterbaan. De baan zal daarom na de dweilpauze vanaf 11:40 uur met pylonen worden verdeeld in een binnenste helft en een buitenste helft. Houd er rekening mee dat het wat drukker kan zijn op het ijs dan gewoonlijk.

Bezoekers Sport & Funtour
Op zowel de 400-meterbaan, de krabbelbaan en in de ijshal worden verschillende activiteiten en clinics (o.a. ijshockey, kunstrijden, langebaanschaatsen, inline-skaten) georganiseerd voor jeugd van 6 t/m 12 jaar. De clinics duren ca. 20 minuten waar je je ter plekke voor kunt aanmelden. De toegang voor deelnemers tussen de 6 en 12 jaar is gratis. Bezoekers van andere leeftijden zijn ook van harte welkom tegen regulier entreetarief. Voor deelnemers aan de Sport & Funtour worden schaatsen in bruikleen gegeven door Jaap Eden IJsbaan. Voor het vrijschaatsen dient wel gebruik te worden gemaakt van eigen schaatsen of huurschaatsen van Waterman Sport á € 6.00.

Klik hier voor het volledige dagprogramma van de Sport & Funtour  in PDF.

Scroll naar top