Jaap Eden Bingo

Het spannendste spel is terug van weggeweest, en heeft ook zijn weg naar de ijsbaan gevonden. Iedere maand wordt JAAP'S CHALET omgetoverd tot een winwalhalla en spelen wij...
BINGO!
Om 20.00 uur staat Mokum Magazine klaar om de bingoballetjes alle hoeken van de molen te laten zien. Café Jaap zorgt voor voldoende energie tijdens je inspanningen om te winnen met de lekkerste hapjes en drankjes. Dus... put your game face on en keep your eyes on the price! 

Bingo agenda 2018-2019
23 November: De laatste LOOTJES bingo
Het duurt nog even, maar de voorpret van Sinterklaas is begonnen... Zijn de lootjes al getrokken? Gedicht geschreven? Cadeau gekocht? Mooi! Dan kun je op 23 november lekker een potje bingo komen spelen op Jaap Eden. Bingo is eigenlijk nét lootjes trekken, maar dan anders. Je maakt in ieder geval kans op TE GEKKE prijzen en buikpijn van het lachen gieren brullen (en de pepernoten en bisschopswijn die natuurlijk niet zullen ontbreken!). Geef je op via reserveringen@jaapeden.nl of via onderstaand formulier.

14 December: Winter wonderland bingo
Walking in a winter wonderland... met de ijsbaan als uitzicht zit het met dat winterse gevoel wel goed. De allerlekkerste kerstliedjes staan alvast in de wachtrij om er op 14 december met zijn allen een knalgezellige, knusse en ultieme winterse avond van te maken. Na vanavond zit de kortste dag erop en gaan we weer richting de lente. Van sneeuw naar (prijzen)regen. Binnen is het in ieder geval lekker warm en zit de stemming er goed in. Geef je op via reserveringen@jaapeden.nl of via onderstaand formulier.

25 Januari: Glow in the Dark bingo
Het is winter, het is donker en het is koud. Met een chronisch vitamine-D tekort, algehele mineur omdat de zomer nog zo ontzettend ver weg is, is deze Glow in the Dark bingo precies wat jij nodig hebt om weer als een zonnetje het staartje van de winter door te komen. We maken er een dolle lichtjesavond van met shiny prijzen en een stemming tot ver boven nul. Reserveer je tafel via reserveringen@jaapeden.nl of via onderstaand formulier. 

Hoe werkt dat nou eigenlijk?
Er zijn 4 bingo rondes. Een bingokaartje kost in de rondes 1 t/m 3 € 2,50 per stuk of 3 kaarten voor € 5,00. In ronde 4 kost een kaartje € 10,00 en 3 kaarten voor € 25,00. De BESTE koop is een envelopje met 12 kaarten; 3 kaarten voor ELKE ronde voor € 25,00 totaal. De kaarten zijn ter plekke verkrijgbaar bij de bingo-masters van Mokum Magazine. Zij komen met de kaarten langs de tafels. Betalen kan ter plekke per pin of cash.

Aanmelden voor de bingo's kan via reserveringen@jaapeden.nl of door onderstaand formulier in te vullen. 

Ik geef me op voor de Bingo bij JAAP!

X

© 2018 Jaap Eden IJsbaan | T 020 69 49 652 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook