Jaap Eden Bingo

Het spannendste spel is terug van weggeweest, en heeft ook zijn weg naar de ijsbaan gevonden. Iedere maand ontpopt zich een waar winwalhalla in café restaurant Boven Nul en spelen wij...
BINGO!
Om 20.00 uur staat Mokum Magazine klaar om de bingoballetjes alle hoeken van de molen te laten zien. Het café zorgt voor voldoende energie tijdens je inspanningen om te winnen met de lekkerste hapjes en drankjes. Dus... put your game face on en keep your eyes on the price! 

15 Februari - Hazes Bingo
U vraagt, wij draaien! Op verzoek van vele Amsterdammers wordt er ook een HAZES BINGO bij de Jaap Eden IJsbanen georganiseerd, waarbij je de hele avond ongegeneerd mag meeblèren met al die lekkere hits van de grootste Amsterdamse zanger aller tijden. En natuurlijk maak je ook op deze muzikale avond weer kans op fantastische prijzen!

Kosten: €25,- per persoon
Reserveren? Mail naar boekingen@mokummagazine.nl.

22 Maart
Reserveer je tafel via boekingen@mokummagazine.nl. 

Hoe werkt dat nou eigenlijk?
De kosten voor een envelopje met 12 kaarten; 3 kaarten voor ELKE ronde, zijn € 25,00. De kaarten zijn ter plekke verkrijgbaar bij de bingo-masters van Mokum Magazine. Zij komen met de kaarten langs de tafels. Betalen kan ter plekke per pin of cash.

Aanmelden voor de bingo's kan via boekingen@mokummagazine.nl.

Het Parool ***** (5 sterren)
'Vol-ko-men idioot. En schitterend! Daarom houden we zoveel van deze stad. Niemand gaat naar huis met een zwaar gemoed. Deze Bingo zou in het ziekenfondspakket moeten zitten!'

X

© 2018 Jaap Eden IJsbaan | T 020 69 49 652 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook