Kinderfeestjes

Vier je verjaardag op het ijs van Jaap Eden

Ben jij binnenkort jarig? Wat is er nou leuker dan met je vrienden en vriendinnen schaatsen of curlen, eten, drinken en feesten? Dat kan op de Jaap Eden IJsbaan! Speciaal voor de jarige Job, of voor andere feestelijke gelegenheden, is er een supersportief programma in elkaar gezet.

Je kunt kiezen uit een schaatspartijtje met instructeur voor € 20,00 per kind, of zonder instructeur voor € 15,00 per kind. Nieuw dit seizoen is het feestje met Curling Clinic. Een Curlingfeestje kost €21,00 per kind. Voor alle type feestjes geldt een minimum van 8 en een maximum van 14 kinderen, in de leeftijd 6  t/m 12 jaar. 

Wil je je partijtje extra feestelijk beginnen? Kom dan vooraf met je vriendjes en vriendinnetjes cake versieren. De slagroom, chocoladesaus en versiersnoepjes staan al voor je klaar! De kosten voor cake versieren bedragen €2,00 per kind. Het is ook mogelijk om in deze ruimte cadeautjes uit te pakken.

Partijtje met Curling Clinic

Wil je echt een keer iets anders doen? Kom dan een Curling Clinic volgen op je feestje. Nadat alle regels zijn uitgelegd ga je in verschillende teams uit elkaar en ga je strijden om de overwinning. Ga jij er met de winst vandoor? Het partijtje met Curling Clinic is inclusief entree, de curling clinic en na afloop kunnen jullie lekker nagenieten van het avontuur met limonade, frietjes en een kroket, frikadel of kaassoufflé. Tevens krijgt de jarige nog een leuke verrassing! 


Schaatspartijtje zonder les

Vier je verjaardag op het ijs en kom lekker schaatsen met je beste vriendjes en vriendinnetjes! Het schaatspartijtje zonder les is inclusief een entreekaartje, huurschaatsen en na afloop lekker genieten met limonade, frietjes en een kroket, frikadel of kaassoufflé. En... een verrassing voor de jarige!
Schaatshelmen zijn niet inclusief. Indien gewenst kunnen helmen worden gehuurd bij Waterman Sport. 

Schaatspartijtje met les
Wil je je feestje extra bijzonder maken? Kies dan voor een schaatspartijtje mét les van een van onze enthousiaste instructeurs. Afhankelijk van het schaatsniveau en de wensen van de jarige zetten zij een supersportief én feestelijk programma in elkaar. Uiteraard is er ook tijd om lekker vrij te schaatsen met elkaar. Na het schaatsen staat de tafel met limonade, frietjes en een kroket, frikadel of kaassoufflé klaar en uiteraard is er voor de jarige een leuke verrassing.
Schaatshelmen zijn niet inclusief. Indien gewenst kunnen helmen worden gehuurd bij Waterman Sport.

Tijden en reserveren

Kinderfeestjes kunnen worden gereserveerd op woensdag, zaterdag en zondag. In het schema hieronder staan de tijdschema's voor de partijtjes weergeven. Bij de partijtjes zonder les kan er worden vrij geschaatst op de tijden van de lessen.

Wil je het net iets anders, bijvoorbeeld warme chocolademelk of je eigen feesttaart meenemen, dan kan dat natuurlijk altijd. Vertel het ons!

Klik hier om je aan te melden voor een kinderfeestje op Jaap Eden!

  • Woensdag
  • Zaterdag
  • Zondag

Schaatspartijtje met les - Zondag

* 11.45 -12.30 uur – Optioneel cake versieren
* 12.30 -13.00 uur – Schaatsen ophalen en aantrekken 
* 13.00 -14.00 uur – Schaatsles door een eigen instructeur van de schaatsschool
* 14.00 -14.30 uur – Schaatsen uit en inleveren
* 14.30 -15.20 uur – Lekker eten en drinken in een feestelijke ruimte

Curlingpartijtje - Zondag

* 11.45 -12.30 uur – Optioneel cake versieren
* 12.30 -13.00 uur – Verzamelen bij de Krabbelbaan en aantrekken speciale zooltjes
* 13.00 -14.00 uur – Schaatsles door een eigen instructeur van de schaatsschool
* 14.00 -14.30 uur – Uittrekken en inleveren zooltjes
* 14.30 -15.20 uur – Lekker eten en drinken in een feestelijke ruimte

X

© 2018 Jaap Eden IJsbaan | T 020 69 49 652 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook