De regering heeft vanaf zaterdag 23 januari 2021 om 21:00 uur een dagelijkse avondklok ingesteld tussen 21:00 en 04:30 uur tot en met 15 maart 04.30 uur. De Jaap Eden IJsbaan heeft de gevolgen voor de ijsbaan met de betrokken overheidsinstanties afgestemd. Besloten is dat er dagelijks geschaatst kan worden tot 20:30 uur.

Om er voor te zorgen dat we het annuleren van je lessen op een goede manier af kunnen wikkelen hebben we een aantal mogelijkheden tot compensatie.

Compensatie-mogelijkhedenEen paar keer vrijschaatsen en het lesgeld terugWil je het lesgeld terug maar nog wel een paar keer schaatsen? Dat kan! Er zijn nog een aantal plekken vrij dit seizoen en we passen de geldigheid van de resterende ritten aan naar 31-12-2021 zodat je er ook begin volgend seizoen nog gebruik van kan maken.Al het les- en entreegeld terugNatuurlijk is het een optie om het les- en entreegeld van alle door de avondklok gemiste lessen terug te krijgen. Heb je wel geschaatst de afgelopen weken dan worden de bezoeken in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Alle resterende tegoeden worden van de pas gehaald. Ik wil mijn restitutie als tegoed voor de schaatslessen van volgend seizoenKies je voor deze optie dan krijg je een kortingscode toegestuurd waarmee je met korting in kan schrijven voor de cursus van volgend seizoen. Schenk je restitutie aan de jeugdlessenHet is ook mogelijk om af te zien van de restitutie. Je geld wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw materiaal die we komend seizoen kunnen gebruiken voor de jeugdlessen.

Compensatie-formulierOm er voor te zorgen dat jouw voorkeur op de juiste wijze wordt verwerkt willen we je vragen om het formulier op deze pagina in te vullen.We hopen je snel weer op het ijs te zien!

Scroll naar top