Jaap Eden IJsbaan en De Schaatsschool beëindigen samenwerking

De Schaatsschool en de Jaap Eden IJsbaan hebben besloten om de samenwerking niet voort te zetten. Hiermee komt aan een periode van vier seizoenen schaatsinstructie door De Schaatsschool op de Jaap Eden IJsbaan een einde. Beide partijen hadden de intentie om de samenwerking te verlengen, maar er kon uiteindelijk geen overeenstemming worden bereikt over de voorwaarden.

Germain van der Linden, directeur van de ijsbaan, betreurt de situatie: “Gert-Jan Veenstra en Wilf O’Reilly, de initiatiefnemers van De Schaatsschool, hebben vier seizoenen lang op fantastische wijze de schaatsinstructie verzorgd op de Jaap Eden IJsbaan. Van seizoencursussen tot schoolschaatsen. Van clinics tot vakantiecursussen. Het is daarom spijtig dat we er met elkaar niet uit zijn gekomen”. De Schaatsschool verzorgt tot en met 8 oktober nog de zomercursussen op de ijsbaan. De Jaap Eden IJsbaan werkt nu aan een alternatief waarbij komende winter vanaf 14 oktober net als de voorgaande 30 jaar weer vele schaatsliefhebbers structureel beter leren schaatsen.”

Wilf O’Reilly en Gert-Jan Veenstra, de eigenaren van De Schaatsschool, kijken ook tevreden terug: “De afgelopen vier jaar hebben we met veel plezier gewerkt op de Jaap Eden IJsbaan. We zijn trots dat we met een hecht team van kundige instructeurs zoveel cursisten enthousiast hebben kunnen maken voor de schaatssport”. De Schaatsschool blijft actief en start een uitzendtak met kwalitatief hoogwaardige schaatsinstructeurs die ingehuurd kunnen worden voor reguliere schaatslessen, privélessen, personal training, schoolschaatsen, schaatslessen op ijsbanen in binnen- en buitenland, particuliere- en bedrijvenclinics en clinics onder leiding van oud Olympisch- en topschaatsers. Hiermee wordt de kennisoverdracht niet alleen beperkt tot de regio Amsterdam, maar kan heel Nederland bediend worden. De Schaatsschool staat voor hoogwaardige lessen in een plezierige en inspirerende ambiance.”

Scroll naar top