fbpx

Curling Clinic

Volg een curling clinic met vrienden of collega’s

Curling is een actief gezelschapsspel en is zeer geschikt voor teamuitjes, verjaardagen of als gezellig groepsuitje. Ice-stock curling wordt gespeeld met houten ijsstokken en is een variant op de Olympische Sport curling.

Na een korte uitleg over de spelregels van het ice-stock curlingspel, word je als groep opgedeeld in teams. In deze teams wordt een onderlinge curlingwedstrijd gespeeld, tot er een kampioensteam overblijft die er met de Jaap Eden Curling Cup vandoor gaat!

Boek een Curling Clinic!

Via onderstaande knop kun zien welke tijden er nog beschikbaar zijn en vervolgens de gewenste tijd boeken!  Je kunt ook meteen je warme chocomel of winterse stamppot bestellen, zodat je deze na het schaatsen direct kunt ophalen. Kom je met meer dan 40 personen? Neem dan contact met ons op via reserveringen@jaapeden.nl en wij helpen je graag verder!
De Curling Clinic op Jaap Eden in het kort:

Locaties en arrangementen

Wil je je bezoek aan de ijsbaan combineren met een vergadering, borrel of feest? Maak je winterse ervaring op Jaap Eden helemaal compleet door het boeken van een eigen ruimte. Wil je meer weten over de verschillende ruimtes en de beschikbaarheid? Neem dan een kijkje op onze pagina horecalocaties. Een heerlijke stamppot met een koud biertje of een warme chocomel met appeltaart maken de curling clinic tot een buitengewoon winters uitje. Een overzicht van onze arrangementen vind je hier.

Neem contact met ons op via reserveringen@jaapeden.nl en ontvang een vrijblijvende offerte gebaseerd op je wensen! 

neonlettors.jpegneonlettors.jpeg
00100lPORTRAIT_00100_BURST20191108183636879_COVER_Original00100lPORTRAIT_00100_BURST20191108183636879_COVER_Original
DSC_0930-1.jpgDSC_0930-1.jpg
Scroll naar top

Veel curling clinics uitverkocht

Het is momenteel erg druk met aanvragen voor curling clinics. In december zijn er diverse dagen volledig uitverkocht.

Staat er een tijd tussen met 0 groepen beschikbaar, dan is deze helaas al geboekt en kunnen we hier geen clinic meer aan toevoegen.

Heb je een specifieke wens voor zaterdag of zondag? Neem dan contact met ons op via reserveringen@jaapeden.nl