fbpx

Kinderfeestjes

Op dit moment bieden we geen georganiseerde kinderfeestjes aan, wel is het mogelijk vrij te komen schaatsen met de uitgenodigde vriendjes en vriendinnetjes.

 

Een rittenkaart gebruiken als toegang om vrij te schaatsen

Met een 10 rittenkaart voor jeugd is het mogelijk om tegen voordelig tarief te schaatsen. Na aanschaf van de pas is het mogelijk om jullie bezoek in te plannen. De rittenkaarten zijn niet persoonsgebonden waardoor het mogelijk is om in een keer alle toegangen in te plannen.

Liever een les voor de hele groep?

Boek dan een privéles en volg hem met de hele groep. Een uur priveles voor 1 persoon kost €81,10, voor de overige deelnemers dient een los jeugdkaartje te worden gekocht.

Neem voor meer info over privélessen voor jeugd (5-15 jaar) contact op met reserveringen@jaapeden.nl.

 

Toegang voor ouders/begeleiders

Ouders en begeleiders kunnen het terrein betreden met een twee-eurokaartje, dit kaartje is verkrijgbaar aan de kassa voor €2,- en geeft €2,- korting op een warme drank in Café JAAP.

Wil je zelf ook schaatsen? Koop dan vooraf in onze webshop meteen een of meerdere losse kaartjes voor volwassenen.

Schaatsen huren

Voor de kinderen die geen eiden schaatsen hebben is het mogelijk om schaatsen te huren bij Watermansport. Dit kost €7,- per paar en er wordt een legitimatie als borg gevraagd.

Café JAAP en de Koek en Zopie

Voor iets lekkers ben je de hele week welkom in Café Jaap of van vrijdag tot en met zondag bij de Koek en Zopie aan de krabbelbaan.

Vooraf reserveren is niet mogelijk, iedereen op de ijsbaan heeft zo een gelijke kans op een tafel. Doorgaans heeft iedereen direct of soms na kort wachten een eigen tafel in het café.

DSC01973 90pctDSC01973 90pct
Overzicht.jpgOverzicht.jpg
JAAP-Grote-gedeelte-overdag.jpgJAAP-Grote-gedeelte-overdag.jpg
blij.jpegblij.jpeg
DJI_0435DJI_0435
neon-1.jpgneon-1.jpg
Scroll naar top