JAAP’S Chalet

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een borrel, feest of zakelijke bijeenkomst? Het Chalet is een veelzijdige ruimte die uitermate geschikt is voor een romantische bruiloft, een gezellige borrel of zakelijke vergaderlocatie.

Deze ruimte beschikt over:

Het Chalet biedt plaats aan maximaal 75 personen:

De huurkosten bedragen €290,00 per dagdeel. Deze kosten vervallen bij afname van een buffetarrangement (minimaal 20 personen).
Klik hier voor een overzicht van onze horeca arrangementen. In het geval van allergieën en/of diëten zijn wij uiteraard bereid om mee te denken over alternatieve mogelijkheden.

Combineer je bezoek aan het Chalet met een van onze leuke (sportieve) activiteiten! Klik hier om naar een overzicht van de activiteiten te gaan.

QR Code check

Vanaf 25 september 2021 is het voor de horeca verplicht om vooraf een QR code check te doen. Onze ruimtes zijn vanaf deze datum alleen te betreden met een geprinte QR code of met een bewijs uit de Corona check app in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Bij elke evenement of vergadering zal onze
horecamedewerker bij binnenkomst controleren op een geldige QR code. Zodra de meeste bezoekers binnen zijn zal de controle worden overgedragen aan de medewerker van de informatiebalie. Vanaf dat moment moeten bezoekers de code kunnen tonen bij het betreden van het terrein.
Het is tevens mogelijk een beveiliger in te huren die op locatie de check uitvoert, de kosten hiervan bedragen €35,00 per uur. 

Sluiting middernacht
Op dit moment moeten horecabedrijven om middernacht gesloten zijn. In verband met deze verplichte eindtijd kan een evenement maximaal tot 23:30 uur ingepland worden. Het terrein moet om middernacht leeg zijn.

    Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via reserveringen@jaapeden.nl.

    Wil je weten of deze locatie beschikbaar is? Kijk dan hier in de agenda!

    Scroll naar top