RON BERTELING ZAAL (INCL. LOUNGE)

Zoek je deze winter nog een unieke locatie in Amsterdam voor een zakelijke bijeenkomst, teamuitje, borrel of feest? Dan is de Ron Berteling zaal wat je zoekt! Deze multifunctionele ruimte bevindt zich in een rustige groene oase binnen de ring van Amsterdam.

Deze ruimte beschikt over:

De Ron Berteling Zaal biedt plaats aan maximaal 250 personen:

De huurkosten bedragen €450,00 per dagdeel. Deze kosten vervallen bij afname van een buffetarrangement (minimaal 20 personen).
Klik hier voor een overzicht van onze horeca arrangementen. In het geval van allergieën en/of diëten zijn wij uiteraard bereid om mee te denken over alternatieve mogelijkheden.

Combineer je bezoek aan de Ron Berteling Zaal met een van onze leuke (sportieve) activiteiten! Klik hier om naar een overzicht van de activiteiten te gaan.

De Ron Berteling Zaal is ook te boeken zonder de Lounge erbij. De huurkosten bedragen in dit geval €350,00 per dagdeel.
Zonder de Lounge biedt de Ron Berteling Zaal plek aan maximaal 200 personen.


QR Code check
Vanaf 25 september 2021 is het voor de horeca verplicht om vooraf een QR code check te doen. Onze ruimtes zijn vanaf deze datum alleen te betreden met een geprinte QR code of met een bewijs uit de Corona check app in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Bij elke evenement of vergadering zal onze horecamedewerker bij binnenkomst controleren op een geldige QR code. Zodra de meeste bezoekers binnen zijn zal de controle worden overgedragen aan de medewerker van de informatiebalie. vanaf dat moment moeten bezoekers de code kunnen tonen bij het betreden van het terrein.
Het is tevens mogelijk een beveiliger in te huren die op locatie de check uitvoert, de kosten hiervan bedragen €35,00 per uur. 

Sluiting middernacht
Op dit moment moeten horecabedrijven om middernacht gesloten zijn. In verband met deze verplichte eindtijd kan een evenement maximaal tot 23:30 uur ingepland worden. Het terrein moet om middernacht leeg zijn.


Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via reserveringen@jaapeden.nl.

Wil je weten of deze locatie beschikbaar is? Kijk dan hier in de agenda!

Scroll naar top