fbpx

Schaats Clinic

Volg een leerzame schaats clinic op de Jaap Eden IJsbaan

Jaap Eden IJsbaan is de plek bij uitstek om in de buitenlucht te genieten van een leuke clinic tegen een betaalbare prijs. Tijdens onze schaats clinic ga je met collega’s of vrienden gedurende een uur het ijs op met een ervaren schaatstrainer.

Voor de clinic worden (combi)noren aangeraden.

Beginnende tot (ver)gevorderde schaatsers komen bij ons aan hun trekken. In samenspraak met de trainer kun je het doel van de clinic bespreken zodat iedereen een geweldige dag heeft.

Boek een schaats clinic!

Via onderstaande knop kun je direct zien welke tijden er nog beschikbaar zijn en vervolgens de gewenste tijd boeken! Je kunt ook meteen je warme chocomel of winterse stamppot bestellen, zodat je deze na het schaatsen direct kunt ophalen. De schaats clinic op Jaap Eden  in het kort:

Locaties en arrangementen

Wil je je bezoek aan de ijsbaan combineren met een vergadering, borrel of feest? Maak je winterse ervaring op Jaap Eden helemaal compleet door het boeken van een eigen ruimte. Wil je meer weten over de verschillende ruimtes en de beschikbaarheid? Neem dan een kijkje op onze pagina horecalocaties. Een heerlijke stamppot met een koud biertje of een warme chocomel met appeltaart maken de schaats clinic tot een buitengewoon winters uitje.

Een overzicht van onze arrangementen vind je hier.

Neem contact met ons op via reserveringen@jaapeden.nl en ontvang een vrijblijvende offerte gebaseerd op je wensen! 

uitleg-1.jpguitleg-1.jpg
Overzicht.jpgOverzicht.jpg
zon.jpegzon.jpeg
Scroll naar top