De 111 ronden van de HCA met 220 deelnemers

Vrijdag 9 november vond de traditionele 111 ronden van de HCA weer plaats. Een flink aantal deelnemers (220) schreef in voor deze prestatietocht, waaronder de nodige HCA-leden maar ook waren er groepen die “ van ver”  de reis naar de Amsterdamse Jaap Edenbaan hadden ondernomen. . Veelal gewapend met rondenteller  loste Udo Meijer na een “ loze”  ronde het startschot om 11.11 uur. De omstandigheden waren prima, droog, weinig wind en een goede temperatuur. Alle rijders vonden na een paar ronden vaak het treintje waar ze zich het best thuisvoelden.

In de toren hadden de tellers Cees Lissenberg, Herman van der Meulen en Henk Veen  de zaken goed onder controle. De laatste  20 ronden begon het licht te spetteren maar gelukkig zette de bui niet door. Om 1:00 uur werd de wedstrijd gestopt maar toen waren de winnaars allang binnen.

1e plaats bij de mannen was uiteindelijk voor Kees Hooft.
1e plaats bij de vrouwen was, net als vorig jaar, voor Linda Meiring.

Al met al weer een zeer geslaagd evenement! Speciale dank natuurlijk weer aan de directie van de Jaap Edenbaan en de ijsbaan verzorgers, EHBO-er en de vele HCA vrijwilligers.

Hopelijk tot volgend jaar !

Albert Gerritsen
voorzitter HCA

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar top