Een week eerder ijs

Beste schaatsliefhebber,Vorige week eindigde het schaatsseizoen abrupt; tien dagen eerder dan gepland. De aanleiding is bekend. Vervelend, maar schaatsen werd logischerwijs even bijzaak. Niemand weet wat ons nu te wachten staat en er wordt nu veel van ieder gevraagd. Daarom is het meer dan ooit noodzaak om er voor elkaar te zijn.Maar laten we ook hoop houden; er komen weer betere tijden. Het lijkt nu ver weg, maar straks kunnen we weer onbekommerd genieten van de sport die we allemaal lief hebben, op het ijs. Met deze nieuwsbrief willen we daarom een positieve boodschap afgeven. Om je de kans te geven om je gemiste schaats-uurtje van dit seizoen in te halen en om gewoon lekker het hoofd leeg te maken hebben we besloten voor het seizoen 2020-2021 een week eerder dan gepland open te gaan. De 400-meterbaan gaat hiermee open op zaterdag 3 oktober 2020 (in plaats van zaterdag 10 oktober). Lees voor meer informatie verder op deze pagina.Omdat het belangrijk is om in deze tijd goed te blijven bewegen kun je bij ons online vanuit huis mee sporten met ons. Meer weten? Lees hiervoor ook even verder.Voor nu: wees voorzichtig en let goed op elkaar; we zien jullie graag weer in oktober in goede gezondheid.

We gaan een week eerder open!

Op zaterdag 3 oktober 2020 gaat de 400-meterbaan open, een week eerder dan gepland.Tijdens de extra week:

  • Hebben de verenigingen de kans om op hun oorspronkelijke uur de gemiste training(en) aan haar leden aan te bieden
  • Kan de cursist de gemiste schaatsles(sen) inhalen
  • Kan de ongebonden schaatsers de nog openstaande entrees van het abonnement of meerrittenkaart gebruiken

De ijsbaan maakt deze mogelijkheid beschikbaar zodat het gemiste schaats-uur (door de eerdere sluiting vanaf vrijdag 13 maart 2020 in verband met het Corona-virus) kan worden ingehaald tussen zaterdag 3 en vrijdag 9 oktober 2020 en om samen gewoon een frisse start te maken. Aan het gebruik van deze extra mogelijkheid zijn geen extra kosten verbonden. De trainingen en lessen worden zoveel mogelijk op de oorspronkelijke momenten gegeven.Wel willen we aangeven: het kan door (weers)omstandigheden uiteindelijk niet haalbaar blijken te zijn om ijs te hebben op zaterdag 3 oktober en eerder open te gaan. In dat geval gaan we aan het einde van het seizoen gewoon een week langer door. We sluiten dan op zondag 28 maart 2021.Begin september, vier weken voor de start van het seizoen versturen we meer informatie in detail.

Train online mee en blijf Thuis-Fit

Momenteel is de samenleving bijna tot stilstand gekomen. Het is echter heel belangrijk dat we zelf niet stil komen te staan. Blijven bewegen is altijd goed! Om dit te vergemakkelijken gaan we de komende tijd elke dinsdag- en donderdagavond tussen 19.40 en 20.40 online sporten.Meedoen is simpel: maak in je huis een plek om te bewegen en open de Facebook/Instagram-pagina van Jaap Eden. Instructeurs Michel en Peter staan dan voor je klaar om lekker een uurtje te sporten met leuke (schaats-)oefeningen voor verschillende niveaus. Iedereen kan meedoen! We zien je graag online komende dinsdag 24 maart om 19.40 uur voor de eerste training!Uiteraard denken we ook aan kinderen en families. Vanaf komende maandag staan we op Facebook en Instagram gereed met leuke oefeningen voor ouder en kind. Even samen bewegen!

Scroll naar top