Evenementen tijdens seizoen 2019-2020

Komende winter staan er een aantal interessante evenementen op de planning. Onze agenda wordt regelmatig aangevuld met mooie nieuwe evenementen en activiteiten! 

  • IJzersterksteTijdens dit tv-programma gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan onder aanvoering van beroemde schaatsers. In oktober en november is de Jaap Eden IJsbaan op zondagavond hierbij  het decor zijn van tv-opnames. Dit houdt in dat er de op zeven zondagavonden in oktober en november geen wedstrijden zijn voor verenigingsrijders en dat het 2e abonnementsuur (19.20-20.20 uur) tijdelijk wordt samengevoegd met het eerste uur. Meer informatie over het programma en de gewijzigde tijden zijn hier te vinden. 
  • NKSupersprintVoor het eerst sinds 1971 zijn er op de buitenbaan weer nationale titels te verdelen. Kunnen Ronald Mulder, Janine Smit en Dai Dai Ntab hun titels verdedigen. We komen later terug op dit NK wat eind februari plaats zal vinden.
  • WK StudentenIn maart is de Jaap Eden IJsbaan het decor van een grote internationale wedstrijd met deelnemers van over de hele wereld waarbij echte wereldtitels te verdelen zijn. winnaars uit het recente verleden zijn bv Esmee Visser, Jan Symanski en Martina Sablikova.
  • KNSB-MarathonsOok deze winter is Jaap Eden weer gastheer van twee landelijke KNSB-marathons, waaronder de traditionele openingswedstrijd voor de Jaap Eden Trofee op zaterdag 19 oktober. Meer info over de Marathon is te vinden op deze pagina.

Door de evenementen zijn er soms gewijzigde openingstijden. Deze kun je hier vinden.

Scroll naar top