Clinic Barbara de Loor op de Jaap Eden IJsbaan voor Stichting Hartekind

Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Op 25 januari 2013 gaat een team sportievelingen van Stichting Hartekind schaatsen voor Hartekindern op de Weissensee in Oostenrijk. Met deze actie wil Stichting Hartekind 100.000 euro ophalen om medisch onderzoek te financieren en om de kwaliteit van leven van hartekinderen te verbeteren. Het leuke is dat Hartekind schaatsers in de trainingsperiode voor dit grote evenement tot 25 januari met maar liefst 50% korting kunnen schaatsen op de Jaap Eden IJsbaan!

Ter ondersteuning hiervan biedt de Jaap Eden IJsbaan in samenwerking met Barbara de Loor, een clinic op 13 december voor Hartekind schaatsers. Vanaf 19.30 uur is de ontvangst in café-restaruant Boven Nul. Hier wordt een presentatie van een nieuw schaatspak gegeven en een uitleg over de tocht op de Weissensee. Om 21.00 uur begint de clinic met Barbara de Loor op het ijs.

Het hoofddoel

De opgehaalde sponsorgelden zullen ingezet worden om het project ‘Hart op Weg’ van het Wilhelmina Kinderziekenhuis/UMC Utrecht te financieren. ‘Hart op Weg’ is een langjarig follow-up programma dat Hartekinderen ondersteunt bij hun fysieke, motorische en cognitieve ontwikkeling.

Doneren?

Elke bijdrage is welkom! Om onderzoek én het project ‘Hart op Weg’ te kunnen financieren zijn veel donaties nodig, dus een te kleine donatie bestaat niet. Op www.schaatsenvoorhartekind2013.alvarum.net kun je de schaatser of het team kiezen dat je wilt sponsoren. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Ook meeschaatsen?

Niet sponsoren maar zelf mee gaan schaatsen?! Dat kan natuurlijk ook! Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.hartekind.nl

Scroll naar top