Jaap Eden Schaatsschool van start!

Terwijl je op dit moment geniet van je laatste rondjes van het seizoen op de Jaap Eden IJsbaan, kijk je natuurlijk ook al weer uit naar je schaatslessen in het komende seizoen. En de inschrijvingen voor deze schaatslessen zijn nu weer geopend!

Je lessen kun je nu boeken op www.jaapeden.nl/schaatsschool. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website. Hier vind je alle informatie over de diverse cursussen, tijden en prijzen.

We garanderen dat je ook volgend seizoen met veel plezier kunt genieten van kwalitatief goede schaatslessen. En dat tegen een zeer aantrekkelijk tarief, want ten opzichte van afgelopen jaar hebben we de gebruikelijke verhoging achterwege gelaten en de prijzen zelfs kunnen verlagen!

Overweeg je om volgend seizoen (weer) schaatsles te nemen, maar wil je eerst meer weten over de nieuwe schaatsschool? Dat begrijpen we. Schrijf je hiernaast dan snel in voor onze schaatsschoolnieuwsbrief. Je ontvangt dan als eerste al het nieuws over de schaatsinstructie in 2013-2014. Zoals welke partij er schaatsles gaat geven, maar ook vertellen we je uiteraard meer over de visie en het lesprogramma vanaf komend seizoen.

Scroll naar top