Beste instructeurs,Als eerste hopen we dat iedereen gezond is en dat het met jullie allemaal goed gaat!Na een ontzettend bizar seizoen vol aanpassingen zijn we nu alweer verder vooruit aan het denken naar (hopelijk) een volgend seizoen met veel minder beperkingen.

 

Daarbij hoort ook dat we graag van jullie weten hoe jullie het hebben gehad afgelopen seizoen en waar er voor komend seizoen(en) verbeterpunten liggen. We willen graag een aantal dingen van jullie weten zodat wij hier natuurlijk weer mee aan de slag kunnen om dit elk jaar de leukste werkplek van Nederland te maken!Het werkt als volgt:Er volgens straks een aantal vragen en stellingen. Geef met een score tussen “Zeer oneens” en “Zeer mee eens” aan in hoeverre jij het eens bent met de stelling. Vervolgens kan je onder elke stelling aangeven wat er zou kunnen veranderen/verbeteren/etc om de stelling met een hogere score te beoordelen.

Let op: vul wel in of je jeugd en/of volwassenen hebt gegeven, dan worden meer vragen zichtbaar.

We willen jullie vragen de stellingen zo eerlijk mogelijk in te vullen, dan kunnen wij er ook echt mee aan de slag. De stellingen zijn opgedeeld in verschillende thema’s: sfeer, communicatie/logistiek, methodisch volwassenen, opleiding volwassenen, methodisch jeugd en opleiding jeugd. Per thema zijn er maximaal 3 stellingen. Dank jullie wel alvast voor het invullen!

Scroll naar top