Kom naar de KPN Schaatsvriendendag!

Op zondag 24 maart 2013 is de laatste schaatsdag van het seizoen. De directie van de Jaap Eden ijsbaan stelt die dag het ijs beschikbaar aan de KPN Schaatsvriendendag; de gezelligste schaatsdag voor iedereen met een handicap.

Iedereen, met wat voor handicap of beperking dan ook (lichamelijk, verstandelijk of zintuiglijk) is dan welkom, samen met 4 schaatsvrienden. De dag staat volledig in het teken van schaatsplezier en winterpret. Je kunt deze dag kennismaken met ijshockey, sledgehockey (ijshockey in een speciaal sleetje), schoonrijden, kunstrijden en priksleeën, en met de KPN Junior Schaatsclub op het ijs en in het skatepark. Ook zijn er diverse clinics van onder andere Barbara de Loor, Annamarie Thomas en Carl Verheijen.

In het filmpje hieronder kun je een mooie impressie van het evenement van afgelopen winter bekijken.

Uiteraard willen we ook graag dat reguliere gebruikers van onze ijsbaan kunnen genieten van dit evenement. Daarom hebben we exclusief 100 plaatsen beschikbaar! Heb je zelf een handicap, of ken je iemand met een handicap die je graag kennis wilt laten maken met alle facetten van de schaatssport? Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen aan actie@jaapeden.nl.

Wees er wel snel bij want op = op! Na aanmelding ontvang je twee weken voor aanvang van de KPN Schaatsvriendendag een bevestiging van registratie. Op vertoon hiervan heb je recht op gratis entree, deelname aan het programma en wat lekkers!

Scroll naar top