KPN NK Marathon & KPN NK Shorttrack – Bereikbaarheid en parkeren

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Voor een online routeplanner kunt u gebruikmaken van de site van 9292.

  • Tram: Tramlijn 9 vanaf Centraal Station Amsterdam – Diemen (Sniep), halte Kruislaan.
  • Bus: Neem de bus naar halte Kruislaan of Middenweg. Vanaf daar is het ca. vijf minuten lopen naar de Jaap Eden IJsbaan.
  • Trein: Van Amsterdam Centraal (tussenstop station Muiderpoort) naar Science Park is de reistijd 8 minuten. De looptijd van dit station naar de ijsbaan is niet meer dan 5 minuten.
  • Fiets: De Jaap Eden IJsbaan is per fiets goed bereikbaar. Bij de entree bevindt zich een omvangrijke fietsenstalling.

 

Parkeren

Zaterdag

Kom je met de auto, dan kan je deze parkeren op het parkeerterrein aan de Radioweg voor de ingang van de Jaap Eden IJsbaan. Op dit parkeerterrein betaal je € 0,10 euro per uur met een maximum van 4 uur van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur. Let op dat de betaalautomaten geen kleingeld meer accepteren. Het is alleen mogelijk is om per chipknip, pinpas of creditcard te betalen.

Zondag

Let op! Op zondag verwachten we extra verkeersdrukte rondom de Jaap Eden IJsbaan in verband met het KPN NK Shorttrack en KPN NK Marathon. Parkeren is NIET mogelijk op de parkeerplaats voor de Jaap Eden IJsbaan. U wordt geadviseerd om te parkeren op het Science Park. Op zondag is het parkeren hier GRATIS. Vanaf het Science Park loopt u ca. 10 minuten naar de Jaap Eden IJsbaan.

Adres voor navigatiesysteem: Kruislaan 300, Amsterdam

Parkeerplaatsen P3 en P7, zie onderstaande plattegrond 

undefined

Klik hier om terug te gaan naar de overzichtspagina

Scroll naar top