Nadat je actief bent geweest op het ijs is het heerlijk om even bij te komen met een drankje rond de open haard. Natuurlijk kun je ook met je vrienden aan een van de stamtafels genieten van een lekkere warme hap, zoals een oer-Hollandse stamppot! 

Vergaap je aan de spullen uit de privécollectie van Jaap Eden, zoals de schaatsen waarop hij in 1893 in Amsterdam de eerste wereldkampioen schaatsen werd! Bar restaurant JAAP heeft grote raampartijen, zodat je prachtig zicht hebt op de buitenbaan met de karakteristieke lampjes.

Niet schaatsen, maar toch genieten van een lekkere lunch of avondmaal in een bijzondere omgeving? In JAAP ben je het gehele jaar van harte welkom. JAAP heeft een uitgebreide kaart en is in de winter 7 dagen in de week geopend. Kom eens langs, we helpen je graag verder!

De menukaart van café JAAP bekijk je hier. Kom je een clinic volgen met collega’s of vrienden? Klik dan hier voor een overzicht van de arrangementen die we op onze horecalocaties aanbieden.

ReserverenGedurende het schaatsseizoen is het niet mogelijk om te reserveren op drukke avonden en weekenddagen. Daar we alle schaatsers de kans willen geven om wat te kunnen eten en drinken nemen we derhalve geen reserveringen meer aan.

Je bent uiteraard van harte welkom om gezellig aan te schuiven en te genieten van de echte winterse sfeer. Jaap’s Chalet, de Lounge en Boven Nul zijn wel exclusief te reserveren voor groepen groter dan 20 personen.

Neem hiervoor contact op met reserveringen@jaapeden.nl.

Scroll naar top