Nicole Kuppens nieuwe directeur Jaap Eden IJsbaan

_MG_2005Per 1 april 2015 treedt Nicole Kuppens in dienst als directeur Jaap Eden IJsbaan. Kuppens heeft vijftien jaar ervaring in het bedrijfsleven en was hiervoor ruim zeven jaar hoofd bedrijfsvoering bij het Stedelijk Museum in Amsterdam.

De voorzitter van het bestuur van de Jaap Eden IJsbaan, Egbert de Vries, geeft aan dat met overtuiging is gekozen voor Kuppens; “De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan een professioneel sportbedrijf. We hebben nu de mogelijkheid om een breed scala van mogelijkheden te bieden aan de schaatsliefhebbers, mede omdat we nu de schaatslessen en horeca in eigen hand hebben. Met de komst van Nicole en haar bewezen kwaliteiten zijn we er klaar voor om de volgende stap te maken in onze ontwikkeling ”.

Nicole Kuppens over deze nieuwe uitdaging: “Het is een voorrecht om in Amsterdam op deze legendarische plek aan de slag te gaan. Ik kom in een professionele organisatie en kijk uit naar de samenwerking met het gedreven team collega’s. Samen moeten we hier een mooi vervolg kunnen geven aan het werk dat de afgelopen jaren is verricht.”

Scroll naar top