Diverse nieuwe schaatscursussen beschikbaar!

De seizoenscursussen zijn succesvol van start gegaan. Wil je ook graag leren schaatsen of mis je je wekelijkse schaatsles? Dan is het vanaf januari weer mogelijk om deel te nemen aan schaatslessen die gegeven worden, gedurende de tweede helft van het schaatsseizoen. Lees hier onder welke lessen in het nieuwe jaar worden gegeven door De Schaatsschool!

 

Wil je in één week (beter) leren schaatsen en zoek je een leuke vakantie invulling?

Dan is de Intensief cursus het antwoord! Tijdens de schoolvakanties volg je gedurende vier of vijf dagen schaatsles. De komende tijd worden er twee intensiefcursussen gegeven, een cursus wordt gegeven in de week van kerst, de tweede in de eerste week van oud en nieuw. De intensiefcursus is de ideale manier om met veel plezier in een korte tijd (beter) te leren schaatsen!

 Intensief cursus

Kom je een half seizoen lessen volgen?

Dan heb je in de periode van 5 januari tot en met 22 maart, wekelijks schaatsles, zodat je op structurele basis beter leert schaatsen en het doel bereikt dat jijzelf voor ogen hebt. (Ver)gevorderde tot beginnende schaatsers komen bij Jaap Eden aan hun trekken. Of je nu ontspannen een prachtige schaatstocht op natuurijs wilt kunnen afleggen of graag een mooie bocht op onze Jaap Eden IJsbaan wilt schaatsen. Op de Jaap Eden IJsbaan leer je tijdens de Half seizoenscursus, met veel plezier schaatsen.

 

Ben je een beginnende schaatser?
Maak dan gebruik van de speciale lessen voor beginnende schaatsers! Hierbij wordt er in de samenstelling van de groep en lesstof rekening gehouden met je schaatsniveau. Lessen voor beginnende schaatsers zijn vanaf 5 januari 2014 beschikbaar op maandag 21.00 uur en zaterdag om 13.00 uur. 

Boek nu je schaatsles!

 

Scroll naar top