Het inwisselen van je OLVG kortingsvoucher is mogelijk tot en met 31-03-2020.

De kortingscode kan eenmalig gebruikt worden voor de aanschaf van een speciale 5 rittenkaart of voor een korting op een van onze andere producten

Via onderstaande link kom je uit in de webshop waar je een profiel kan aanmaken (mocht je reeds een Jaap Eden profiel hebben dan kan je uiteraard direct inloggen)

LevertijdRittenkaarten worden direct bijgeschreven op je entreepas. Heb je deze entreepas reeds in je bezit dan kun je dus direct gebruik maken van je gekochte ritten. Heb je nog geen entreepas dan zal deze de eerstvolgende werkdag worden aangemaakt en verzonden. Het aanmaken van een nieuwe pas is gratis voor werknemers van het OLVG die hun kortingscode gebruiken voor de aanschaf van een 5 rittenkaart.

Geldigheid en beschikbaarheidAlle geldigheden staan vermeld bij onze producten, de speciale 5 rittenkaart is geldig tot en met 31 maart 2021.

Het resterend aantal tegoeden is altijd zichtbaar op de entreeschermen bij de entreepoorten.

Voor de aanschaf van de 5 rittenkaart klik je op onderstaande link, je wordt dan direct doorgestuurd naar de webshop waar je je aankoop kan voltooien.

Scroll naar top