fbpx

Buitengewoon veel bekijks voor je bedrijf of organisatie?

Kom hangen op de Jaap Eden IJsbaan!

De oudste, nog bestaande 400 meterbaan is ook de drukste ter wereld!

 • Maar liefst 550.000 bezoekers per seizoen
 • 27 verenigingen in diverse ijsdisciplines
 • talloze particuliere en zakelijke uitjes een breed scala aan ogen die op uw advertentie gericht zijn.

De Jaap Eden IJsbaan staat voor buitengewoon schaatsplezier!

Wat houdt het in?

 • Plaats een boardingdoek van 5 meter breed bij 1 meter hoog;
 • Jaap Eden IJsbaan zorgt voor plaatsing en opslag;
 • Het hele seizoen lang op een goede, zichtbare plaats voor het oog van de vele bezoekers;
 • Alleen uit beeld bij evenementen zoals wedstrijd via de KNSB, Jaap Eden haalt de doeken weg en hangt deze direct wee terug.

Wat zijn de kosten?

 • Eénmalige aanschaf boardingdoek, kan via leverancier Jaap Eden, kosten bedragen circa €125,- ex. btw;
 • Kosten per seizoen: €1595,- exclusief btw;
 • Bij afname voor 3 seizoenen: €1295,- exclusief btw per seizoen.

Verdere specificaties:

 • De bovenste 15 centimeter is afgedekt voor een flap die kan opwaaien. Deze 15 cm dus niet voorzien van cruciale tekst of beeld. Wel kan hier achtergrond kleur doorlopen.
 • Doek moet aan achterzijde over gehele boven en onderkant voorzien zijn van klittenband (hard)
 • Jaap Eden verzorgt plaatsing en opslag. Indien een doek wordt beschadigd repareert Jaap Eden indien mogelijk het doek.
 • In geval van evenementen (bv via KNSB) dient de ijsbaan reclamevrij te worden opgeleverd. Jaap Eden haalt de doeken dan weg en zorgt dat deze z.s.m. na afloop evenement weer zijn terug gehangen.

Achtergrond Jaap Eden IJsbaan

De Jaap Eden IJsbaan is uniek sport cultureel erfgoed. Het is de oudste nog bestaande 400-meter kunstijsbaan in de wereld. De ijsbaan werd in 1961 geopend door de kleinzoon van Jaap Eden. De baan waar Ard Schenk, Kees Verkerk en Stien Kaiser Nederlands Kampioen schaatsen werden. Het is de plek waar Sjoukje Dijkstra als wereldkampioene kunstrijden vele fans betoverde. Het is de bakermat van het shorttracken in Nederland waar 2 x het WK en 9 x het NK plaats vond. Het is de plek waar traditiegetrouw jaarlijks de openingsmarathon en de finale worden verreden. En het is ook de plek waar ABBA, AC/DC en Andre Hazes legendarische concerten gaven. Het is de plek waar vele Amsterdammers voor het eerst kennis hebben gemaakt met de schaatssport.

De unieke sfeer op de Jaap Eden IJsbaan is ongeëvenaard. Schaatsliefhebbers uit heel Nederland zijn het er over eens: schaatsen op de Jaap Eden IJsbaan is uniek. De sfeervolle lampjes tegen een decor van groene bomen. De haren die wapperen in de wind, de blosjes op de wangen. En erna in het sfeervolle JAAP bij de open haard samen genieten van een warme chocolademelk met slagroom of van een winterse stamppot aan een lange stamtafel. Dit is hoe schaatsen is bedoeld. Dit is het oer-Hollandse schaatsgevoel waar vele bezoekers naar op zoek zijn. Dit komt het meest in de buurt van schaatsen op natuurijs. De Jaap Eden IJsbaan staat voor buitengewoon schaatsplezier.

De Jaap Eden IJsbaan is met 550.000 bezoekers per seizoen de drukstbezochte 400-meterbaan ter wereld en heeft een trouwe groep van gebruikers. Er zijn 27 verenigingen in diverse ijsdisciplines actief. De schaatsschool zorgt dat duizenden cursisten (beter) leren schaatsen. Duizenden ongebonden bezoekers genieten met vrienden en familie structureel en incidenteel op het ijs. Vele scholen bezoeken jaarlijks de ijsbaan, waarvan een groot deel via een speciaal schoolschaatsproject. Vele bedrijven en vriendengroepen bezoeken de ijsbaan voor gezellige uitjes, zoals curling of ijshockey. Veel bezoekers komen al jaren naar de baan en hebben er een sterke emotionele binding mee.

Scroll naar boven