Schaatsen met school

Al jarenlang besluiten scholen, BSO's en overige onderwijsinstellingen één of meerdere keren met hun leerlingen te komen schaatsen op de Jaap Eden IJsbaan. Wat is beter voor de onderlinge band dan gezamenlijk sporten, en al helemaal op de schaats in de buitenlucht!

Aanmelden en schaatshuur
Graag verzoeken wij leerkrachten van bezoekende scholen zich van tevoren aan te melden via dit formulier. Op die manier kan het aantal personen op het ijs worden gemonitord voor een zo veilig mogelijke schaatsomgeving. 
Schaatsen voor de scholieren kunnen worden gehuurd bij Waterman Sport. Grote groepen raden wij aan dit te reserveren per formulier.

Basisonderwijs

Scholieren van het (speciaal) basisonderwijs wordt de mogelijkheid geboden om onder begeleiding van een leerkracht te schaatsen onder schooltijd met of zonder les. De schoolvakanties zijn hierbij uitgesloten. De kosten hiervan bedragen € 3,40 per scholier (exclusief schaatshuur). Eén begeleider op 15 kinderen heeft gratis toegang tot de ijsbaan. Overige schaatsende begeleiders betalen het volwassenen tarief.
Aanmelden kan via dit formulier.

NB. Schaatsen met stempelkaarten is toegestaan, mits deze worden bevestigd aan de jas of met een koordje om de nek of arm. Losse kaarten in de hand kunnen makkelijk vallen op het ijs, wat gevaar oplevert voor het schaatspubliek. 

Voortgezet Onderwijs 

De Jaap Eden IJsbaan heeft een speciale toegangsprijs voor scholieren die onder begeleiding gaan schaatsen. Voor € 3,40 per scholier krijgen scholieren tot 16 jaar toegang tot de ijsbaan. Een scholier vanaf 16 jaar betaalt € 6,30. Eén schaatsende/niet schaatsende begeleider per 15 leerlingen heeft gratis toegang. Overige schaatsende begeleiders betalen het volwassenen tarief
Aanmelden kan via dit formulier.

Studenten
Tijdens je studententijd relaxed op scherp blijven staan? Schaatsen op de Jaap Eden IJsbaan is de ideale manier om door inspanning ontspannen te blijven. De entreekosten bedragen € 6,30 (exclusief schaatshuur) per student op vertoon van een geldige collegekaart. Les is mogelijk via: De Jaap Eden Schaatsschool of een van de Universitaire Sportcentra. De universitaire sportcentra USC (UvA/HvA) en SVU (VU) bieden in samenwerking met studentenschaatsvereniging SKITS, een uitgebreid schaatsprogramma voor studenten onder leiding van trainer/instructeur Kees de Vrij. Kijk voor meer informatie op de site van USC/UVA, SVU of SKITS. Grote groepen adviseren we contact op te nemen met reserveringen@jaapeden.nl

X

© 2018 Jaap Eden IJsbaan | T 020 69 49 652 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook