fbpx

Schaatsen met school

Online aanmelden vrij schaatsen 

Graag verzoeken wij leerkrachten van bezoekende scholen zich van tevoren aan te melden via deze pagina. Op deze pagina is direct te zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Het is mogelijk om bij de reservering direct af te rekenen of op factuur te bestellen.
De kosten zijn terug te vinden op onze tarieven pagina.

 
Schaatsles

Liever een bezoek aan de ijsbaan combineren met les van een ervaren instructeur? Dit is mogelijk! De kosten van een instructeur bedragen ‚ā¨77,10 per uur. Per instructeur kunnen er 16 leerlingen deelnemen aan een les. Is er 1 instructeur geboekt en zijn er meer dan 16 leerlingen aanwezig? Dan kunnen er 16 leerlingen aan de les deelnemen en kunnen de overige leerlingen vrij schaatsen. Neem contact op via reserveringen@jaapeden.nl om de mogelijkheden voor een instructeur te bespreken.

Hou er rekening mee dat onze schaatslessen worden gegeven op (combi)noren. Geef dit bij de schaatsverhuur ook aan wanneer je een instructeur bij je bezoek boekt. 

 
Account aanmaken

Het is mogelijk om de bestelling als gast te doen, dan moet er direct worden afgerekend. Je kunt er ook voor kiezen om een account aan te maken. Bij het kiezen van een scholenaccount is het mogelijk op factuur te bestellen. Let hierbij wel op dat je een contactpersoon opgeeft. Het account kun je aanmaken in de laatste stap van de bestelling.

Wijzigingen aanbrengen na boeken
Het is mogelijk om de boeking aan te passen tot 2 werkdagen voorafgaand aan het bezoek. Dit kan schriftelijk via reserveringen@jaapeden.nl. Geef hierbij aan om welke datum en tijdsblok het gaat en welke wijziging je wilt doorvoeren.

 
Schaatshuur

Vergeet niet om schaatsen te huren. Dit kan via Waterman Sport, de verhuur op ons terrein. Je kunt je groep aanmelden via deze pagina. 

 
Studenten

Studenten (eigen gelegenheid)Tijdens je studententijd relaxed op scherp blijven staan? Schaatsen op de Jaap Eden IJsbaan is de ideale manier om door inspanning ontspannen te blijven. De entreekosten bedragen ‚ā¨ 7,80 (exclusief schaatshuur) per student op vertoon van een geldige collegekaart. Les is mogelijk via: De Jaap Eden Schaatsschool of een van de Universitaire Sportcentra. De universitaire sportcentra USC (UvA/HvA) en SVU (VU) bieden in samenwerking met studentenschaatsvereniging SKITS, een uitgebreid schaatsprogramma voor studenten onder leiding van trainer/instructeur Kees de Vrij. Kijk voor meer informatie op de site van USC/UVA, SVU of SKITS. Grote groepen adviseren we contact op te nemen met reserveringen@jaapeden.nl.

Scroll naar boven