Jaap Eden Strand

Zondag 24 maart is alweer de laatste dag van het schaatsseizoen. Maar niet getreurd! We gaan volle kracht door in de zomer!

We presenteren met gepaste trots: het Jaap Eden Strand!

Voor de zomer wordt het terras voor JAAP omgetoverd tot een stadsstrand, waar je kunt genieten van een heerlijke zomerse gerechten en dranken. Inmiddels hebben partners als Brouwerij ’t IJ, Vedett, Coca Cola, Smit&Dorlas en De Kweker aangegeven achter dit zomerconcept te staan en zij stellen ervaring en middelen beschikbaar.

Gratis activiteiten voor jeugd

Uiteraard gaan we deze zomer ook flink bewegen! Zo stimuleren we Amsterdamse jeugd om op het terrein te komen sporten. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de jeugd in de stad tegenwoordig (deels door gebrek aan ruimte) veel minder beweegt en dat er dan ook nog eens eenzijdig wordt bewogen. Dat moet beter en daarom biedt het Jaap Eden Stadsstrand een plek waar jeugd veilig kan spelen. We organiseren diverse gratis activiteiten met de instructeurs van onze schaatsschool. Activiteiten die enorm leuk zijn en waarbij ook nog eens alle motorische vaardigheden worden gestimuleerd. Voor volwassenen zijn er diverse (nieuwe) zomertrainingen op verschillende niveaus.

Het Jaap Eden Strand gaat open op donderdag 2 mei en de laatste dag is zondag 1 september. Wekelijks is het Jaap Eden Strand geopend op donderdag- en vrijdagavond en in het weekend overdag. Leg dus alvast je mooiste Hawaii-hemd en strandslippers gereed!

We vertellen je de komende weken meer over het stadsstrand en de activiteiten!

X

© 2018 Jaap Eden IJsbaan | T 020 69 49 652 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook