Jaap Eden Strand

Zondag 24 maart was de laatste dag van het schaatsseizoen 2018-2019. Maar niet getreurd, we gaan volle kracht door in de zomer!

We presenteren met gepaste trots: het Jaap Eden Strand!
Voor de zomer wordt het terras voor JAAP omgetoverd tot een stadsstrand, waar je kunt genieten van een heerlijke zomerse gerechten en dranken. Inmiddels hebben partners als Brouwerij ’t IJ, Vedett, Coca Cola, Smit&Dorlas en De Kweker aangegeven achter dit zomerconcept te staan en zij stellen ervaring en middelen beschikbaar.

Actie! 50% korting op eten
Profiteer van donderdag 2 tot en met zondag 12 mei van de speciale openingsactie van 50% korting op alle gerechten van de geheel vernieuwde zomerkaart van café JAAP. Klik hier om te profiteren van deze korting.

Ieder weekend gratis activiteiten voor jeugd 
Uiteraard gaan we deze zomer ook flink bewegen! Zo stimuleren we Amsterdamse jeugd om op het terrein te komen sporten. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de jeugd in de stad tegenwoordig (deels door gebrek aan ruimte) veel minder beweegt en dat er dan ook nog eens eenzijdig wordt bewogen. Dat moet beter en daarom biedt het Jaap Eden Strand een plek waar jeugd veilig kan spelen. 

Iedere zaterdag en zondag organiseren we tussen 12:00 en 16:00 uur diverse gratis activiteiten voor kinderen, onder begeleiding van de instructeurs van onze schaatsschool. Activiteiten die enorm leuk zijn en waarbij ook nog eens alle motorische vaardigheden worden gestimuleerd én met een knipoog naar de Elfstedentocht. Klik hier voor meer informatie. Voor volwassenen zijn er diverse (nieuwe) zomertrainingen op verschillende niveaus. 

Het Jaap Eden Strand gaat open op donderdag 2 mei en de laatste dag is zondag 1 september. Trek je mooiste Hawaii-shirt en strandslippers aan en kom langs!


Openingsactie!

Kom tussen 2 en 12 mei de nieuwe
zomerkaart van café JAAP proeven,
en profiteer van 50% korting op het eten!

De korting is alleen geldig op 
reserveringen via The Fork.

Klik hier om te reserveren via The Fork.

Openingstijden Jaap Eden Strand

  • Donderdag van 16:00 tot 23:59 uur
  • Vrijdag van 16:00 tot 23:59 uur
  • Zaterdag van 10:00 tot 23:59 uur
  • Zondag van 10:00 tot 23:59 uur
X

© 2018 Jaap Eden IJsbaan | T 020 69 49 652 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook