Succesvolle bedrijfsevenementen op de Jaap Eden IJsbaan

Productpresentaties, vergaderingen of andere zakelijke evenementen zijn uitermate geschikt om op de Jaap Eden IJsbaan plaats te laten vinden. De ijsbaan beschikt over alle faciliteiten om het u tijdens uw zakelijke gelegenheid aan niets te ontbreken, met daarbij een prachtig uitzicht over de 400 meter buitenbaan of de ijshal. Vorige week vonden diverse bedrijven hun weg naar het terrein van de ijsbaan.

Zo organiseerde Velux Nederland B.V. de productpresentatie van een nieuwe serie dakramen voor architecten, aannemers of anders geïnteresseerden. De gasten werden warm onthaald in café-restaurant Boven Nul met een drankje en een woordje van speciale host Erben Wennemars. Ook gaf Wim Hof, beter bekend als The Iceman, een inspirerende workshop over de energie en het menselijk lichaam. Deze workshop lag in lijn met de energiebesparende dakramen die Velux presenteerde. Vervolgens was het tijd om de schaatsen aan te trekken voor een rondje over het ijs met Erben Wennemars, of konden zij deelnemen aan een clinic Curling of ijshockey. Na afloop borrelden zij gezellig na, en genoten van een winters buffet.

Naast Velux verzorgde radiostation 100% NL dit jaar voor de tweede keer een bedrijfsevenement op de ijsbaan. Gaf vorig jaar Jeroen van der Boom nog een spetterend optreden, was het dit jaar de beurt aan Jan Smit om de aanwezige gasten te entertainen.

Jaap Eden IJsbaan heeft talrijke mogelijkheden om uw bedrijfsevenement uniek te maken. Verschillende locaties, clinics, buffetten en natuurlijk de audiovisuele middelen ter ondersteuning van uw zakelijke presentatie, vergadering of lezing. Kijk voor meer informatie op www.jaapeden.nl/groepen/zakelijk of neem contact op voor een vrijblijvende offerte via sales@jaapeden.nl

Bekijk hieronder de video’s en enkele foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar top