Leer deze winter (nog) beter schaatsen

Wil je komend seizoen nóg beter leren schaatsen en weer elke week buiten sporten wacht dan niet langer en garandeer jezelf van les op je favoriete uur. De enthousiaste instructeurs van De Jaap Eden Schaatsschool staan ook komende winter weer klaar om je te voorzien van een wekelijkse schaatsles op de buitenbaan!

Het komende schaatsseizoen start op zaterdag 8 oktober, op maandag 10 oktober en de dagen die daarop volgen starten we met de eerste lessen.

Ook doen we je weer de belofte: je krijgt je geld terug voor gemiste schaatsdagen indien we door Corona dicht moeten. 

uitleg-1.jpguitleg-1.jpg
Overzicht.jpgOverzicht.jpg
zon.jpegzon.jpeg

Volgende winter weer les volgen (volwassenen)

Niveau-verdeling

  • We adviseren schaatsers tussen de 15 en 18 jaar in te schrijven voor maandag om 18:20 uur
  • De lessen voor (absolute) beginners zijn groen
  • De lessen voor gemiddelde tot gevorderde schaatsers zijn blauw
  • De lessen die niet geschikt zijn voor beginnende schaatsers zijn oranje
  • The beginners-lesson at Saturday 12:00 will be given in English
Een omschrijving van de schaatsniveaus op de verschillende uren vind je onder de inschrijfbuttons.
 
Wil je een jeugdcursus boeken? Scroll dan verder naar beneden!
 

Klik op een van onderstaande buttons om je in te schrijven voor een seizoenscursus voor volwassenen of aan te melden voor een wachtlijst indien je favoriete uur vol zit.  

Schaatsniveaus

GROEN – Beginnende schaatser

Heb je nog nooit geschaatst en is dit je eerste kennismaking met schaatslessen? Dan zijn de specifieke beginners uren geschikt voor jou. De focus op de lessen ligt op de eerste kennismaking en de basisprincipes van de schaatssport, het verkrijgen van vertrouwen op de schaats en het zelfstandig voortbewegen zonder hulpmiddelen als een rekje.

BLAUW

Tijdens de blauwe lesuren is er lesaanbod voor schaatsers van alle niveaus behalve absolute beginners. Je kan je zelfstandig voortbewegen en hebt al wel eens op het ijs gestaan of eerder les gehad.

ORANJE

Heb je al een aantal jaar les of training bij bijvoorbeeld een vereniging, ben je bekend met de schaatstheorie en ben je instaat meerdere rondes achter elkaar te schaatsen op een redelijk tempo waarbij je je comfortabel voelt op het ijs? Dan ben je welkom op de oranje uren. Tijdens deze uren wordt er harder geschaatst en ligt er meer focus op het rijden van rondes achter elkaar. LET OP: dit uur is niet geschikt voor absolute beginners.

Scroll naar top

Meld je aan voor de wachtlijst

De vroegboek-plaatsen voor dit uur zitten vol. Aan het einde van de zomervakantie trachten we dit uur weer aan te kunnen bieden.

Meld je aan voor de wachtlijst, dan brengen we je op de hoogte  als er nieuwe plekken beschikbaar zijn gekomen.