Wijzigingen bestuur en directie Jaap Eden IJsbaan

Paul Wevers is benoemd als nieuwe bestuursvoorzitter van de Jaap Eden IJsbaan. Hij volgt hierbij Egbert de Vries op die de afgelopen 13 jaar actief was in die functie.

De Vries geeft de voorzittershamer met vertrouwen over; “Paul Wevers is de juiste man om de Jaap Eden IJsbaan verder te brengen. Het is een  vaardig ondernemer en bestuurder. Tevens is hij wekelijks op het ijs van Jaap Eden te vinden, dus hij weet precies wat er speelt”.

Paul Wevers kijkt uit naar zijn werkzaamheden voor de Jaap Eden IJsbaan: “De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan een professioneel sportbedrijf dat gereed is voor de toekomst. Ik ben er trots op dat ik gevraagd ben om dit beleid verder te ontwikkelen”. Paul Wevers is in het dagelijks leven voorzitter van de Ondernemersvereniging Regio Amsterdam (ORAM) en voorzitter van de branchevereniging Amsterdamse Havens. Tevens bekleedt hij diverse bestuursfuncties en commissariaten.

Daarnaast is in gezamenlijk overleg besloten om het contract met Nicole Kuppens, directeur van de Jaap Eden IJsbaan, niet te verlengen. Wegens persoonlijke omstandigheden bleek het niet mogelijk om thuis en op werk de aandacht te geven die nodig was. Haar taken worden per direct waargenomen door Carin ter Weeme, de adjunct-directeur. Het bestuur beraadt zich momenteel op de procedure voor de werving van de nieuwe directeur.

Scroll naar top