Curling Clinic

Curling is een zeer actief gezelschapsspel en is zeer geschikt voor teamuitjes, verjaardagen of als gezellig groepsuitje. Ice-stock curling wordt gespeeld met houten ijsstokken en is een variant op de Olympische Sport curling. De curling clinic kost € 16,95 per persoon en kan worden geboekt met minimaal 12 en maximaal 60 personen. De prijs is inclusief toegang tot de ijsbaan, gebruik van curling-stenen, bezems en begeleiding door een deskundige instructeur van de Jaap Eden Schaatsschool. Let op: Curling clinics worden buiten gegeven. Bij regen raden wij u aan een regenjas mee te nemen.

Wat kun je verwachten? 
De clinic duurt 1 uur. Na een korte uitleg over de spelregels van het ice-stock curlingspel, wordt je als groep opgedeeld in teams. In deze teams wordt een onderlinge curling wedstrijd gespeeld, tot er een kampioenenteam overblijft die er met de Jaap Eden Curling Cup vandoor gaat.

Horeca

Na afloop kun je bij Café JAAP terecht om in een gezellige ambiance met elkaar na te genieten met een winterse stamppot, glühwein of warme chocolademelk. Neem contact op met reserveringen@jaapeden.nl voor meer informatie en de beschikbaarheid. 

Extra’s

Een zakelijke bijeenkomst is perfect te combineren met een sportief uurtje op het ijs! Jaap Eden IJsbaan biedt mogelijkheden voor het geven van bedrijfspresentaties, trainingen of vergaderingen. Neem contact op met reserveringen@jaapeden.nl voor meer informatie en de beschikbaarheid. 

Clinictijden

Reserveren

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 020-6949652 of per e-mail via reserveringen@jaapeden.nl.

Tijdens de vakantieperiodes hanteren we een ander rooster. Indien je een clinic in deze periode wenst neem dan even contact met ons op, dan informeren we je graag over de mogelijkheden. De vakantieperiodes zijn als volgt:

Herfstvakantie: zondag 21 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018
Kerstvakantie: zondag 23 december 2018 tot en met zaterdag 5 januari 2019
Krokusvakantie: zondag 17 februari tot en met zaterdag 23 februari 2019

X

© 2018 Jaap Eden IJsbaan | T 020 69 49 652 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook