IJshockey-clinic

Jaap Eden IJsbaan biedt twee verschillende ijshockeyclinics aan. Afhankelijk van je wensen en budget kan een keuze worden gemaakt uit onderstaand aanbod:  

IJshockeyclinic van Ron Berteling

Ron Berteling is een voormalig Nederlandse ijshockeyer en kwam 213 keer uit voor het nationale team en is daarmee recordinternational. Hij scoorde hierin 195 doelpunten en nam deel aan de Olympische Spelen in lake Placid (1980, 9e plaats). ‘Mister ijshockey’ speelde in Nederland bijna 800 duels op het hoogste niveau en won de nationale titel met zowel Amsterdam DEKO Builers als de Rotterdam Panda’s.

Het programma bestaat uit bochten lopen, afzetten, remmen, stickhandling en schieten met de puck. Na afloop van de oefeningen zal er een partij gespeeld worden. Uiteraard is het programma ter plekke in overleg met Ron ook aan te passen.

Meer info over de clinic van Ron Berteling


IJshockeyclinic van De Jaap Eden Schaatsschool

IJshockey, ook wel de snelste teamsport ter wereld genoemd, is een ware beleving. Ideaal voor een actief en competitief uitje! Vaste onderdelen zijn: remmen, bochten maken en schieten. Uiteraard mag een onderlinge wedstrijd niet ontbreken! Deze clinic verzorgd worden door een ervaren instructeur van De Jaap Eden Schaatsschool.

Meer info over de clinic van De Jaap Eden Schaatsschool


Horeca

Na afloop kun je bij Jaap Eden ook terecht om in een gezellige ambiance met elkaar na te genieten van een winterse stamppot, glühwein of warme chocolademelk. 

Extra’s

Een zakelijke bijeenkomst is perfect te combineren met een sportief uurtje op het ijs! Jaap Eden IJsbaan biedt mogelijkheden voor het geven van bedrijfspresentaties, trainingen of vergaderingen. Neem contact op met reserveringen@jaapeden.nl voor meer informatie en de beschikbaarheid. 

Tijden en boeken

Bel voor de beschikbare tijden naar 020-6949652 of stuur een mail naar reserveringen@jaapeden.nl

Tijdens de vakantieperiodes hanteren we een ander rooster. Indien je een clinic in deze periode wenst neem dan even contact met ons op, dan informeren we je graag over de mogelijkheden. De vakantieperiodes zijn als volgt:

Herfstvakantie: zondag 21 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018
Kerstvakantie: zondag 23 december 2018 tot en met zaterdag 5 januari 2019
Krokusvakantie: zondag 17 februari tot en met zaterdag 23 februari 2019

Let op! De onderstaande tijden waren van kracht in het seizoen 2017-2018. De tijden voor het komende schaatsseizoen, vanaf 13 oktober 2018, zullen spoedig verschijnen op de website.

X

© 2018 Jaap Eden IJsbaan | T 020 69 49 652 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook