Seizoenscursus

Wil jij een heel seizoen schaatsles om echt (beter) te leren schaatsen? Volg dan de seizoenscursus en kom het hele seizoen schaatsles volgen!

Tijdens de Seizoenscursus krijg je de hele winter wekelijks schaatsles. Op deze manier leer je structureel (beter) schaatsen en bereik je in 20 weken het doel dat jijzelf voor ogen hebt.

    • Een heel seizoen elke week schaatsles
    • Van beginners tot (ver) gevorderden
    • Les in groepen met gelijk niveau

 

Of je nu ontspannen een prachtige schaatstocht op natuurijs wilt kunnen afleggen of graag een mooie bocht op onze Jaap Eden IJsbaan wilt schaatsen. Op de Jaap Eden IJsbaan leer je met buitengewoon veel plezier schaatsen.

Meer Informatie

 

Cursus

Wekelijks krijg je schaatsinstructie op hetzelfde moment in dezelfde groep. De seizoenscursus bestaat uit 20 lessen van één uur en vindt elke week plaats, met uitzondering van de kerst-, nieuwjaars- en voorjaarsvakantie. De lessen worden gegeven aan cursisten op noren of combinoren.

 

Er kan er worden gelest op een abonnementsuur of een publieksuur. Op een abonnementsuur wordt een maximum aantal schaatsers toegelaten. Tijdens een publieksuur kan het drukker zijn en kunnen er ook andere activiteiten plaatsvinden.

 

Abonnementsuren zijn:

Maandag 18.20 en 19.40, dinsdag 18.20 en 19.40, donderdag 18.20 en 19.40 en zondag 19.20.

 

Prijzen

Schaatsles voor Volwassenen kost € 218,20. Dat is inclusief de schaatsinstructie (20x) en toegang tot de ijsbaan (20x). Deze 20 entrees komen op je entreepas van Jaap Eden IJsbaan (die je ontvangt voor de start van het seizoen) en kun je tot het eind van het volgende kalenderjaar (31 december 2016) opmaken.  Volg je schaatsles tijdens een abonnementsuur dan krijg  je een pas met 23x toegang welke alleen het lopende seizoen geldig zijn op jouw gekozen uur.

 

vakantiecursusJeugd

Schaatsles voor de Jeugd wordt alleen gegeven op publieksuren en kost € 186,45 voor de lessen (20x), inclusief entree (20x) tot de ijsbaan. Deze 20 entrees komen op je Jaap Eden-pas (die je ontvang voor de start van het seizoen). Mocht je niet alle lessen kunnen volgen en dus entree’s overhouden dan kun je deze gebruiken om vrij te komen schaatssen tot en met 31 december 2016.

 

De Jeugdlessen worden gegeven op: Woensdag om 14.00 en 15.00 Zaterdag om 12.00, 14.20 en 15.20 Zondag om 10.30 en 11.30.

 

De groepsindeling van jeugdschaatsers wordt gedaan op basis van leeftijd. Wil jij samen met vriendjes of vriendinnetjes schaatsen dan wordt hier rekening mee gehouden! Je kunt dit op het ijs aangeven tijdens de eerste les.

 

Schaatsen huren

Om optimaal van je schaatscursus te kunnen genieten zijn goede schaatsen erg belangrijk. Heb je nog geen schaatsen? Dan kun je nu bij je cursus ook schaatsen huren!

Dit aanbod geldt exclusief voor jeugd in de leeftijd tot en met 15 jaar en in combinatie met een geboekte les bij De Schaatsschool.

Wil je schaatsen huren dan kost dit  €80,- voor een heel seizoen.

 

Groepsindeling

Van cursisten die afgelopen seizoen ook schaatsles volgden hebben we het schaatsniveau bepaald en vastgelegd. Nieuwe cursisten vragen we tijdens de registratie om het schaatsniveau in te schatten. Op basis hiervan zal de groepsindeling gedeeltelijk vooraf al gemaakt worden. Doel hiervan is om de groepsindeling snel en soepel te laten verlopen waarbij je in een groep schaatst met cursisten van hetzelfde niveau.

Kinderen worden eerst op basis van leeftijd ingedeeld en vervolgens op niveau. Uiteraard kunnen vriendjes op verzoek bij elkaar in de groep worden geplaatst. Dit kan in overleg met de instructeur, tijdens de eerste schaatsles.

Je kunt ook aangeven dat je met je eigen groep schaatsles wilt volgen. Stuur dan een e-mail naar schaatsschool@jaapeden.nl. De minimale deelname hierbij is 5 personen.

Klik op een van onderstaande tijden om je in te schrijven voor een cursus voor volwassenen!

Klik op een van onderstaande tijden om je in te schrijven voor een jeugdcursus met schaatshuur!

 

 

 

Klik op een van onderstaande tijden om je in te schrijven voor een jeugdcursus zonder huur!

 

 

 

© 2014 Jaap Eden IJsbaan | T 0900-7242287 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook