Seizoenscursus

Heb jij dit seizoen leuke lessen gehad en wil je zeker zijn van een plek op jouw favoriete tijdstip? Schrijf je dan nu in voor de schaatslessen tijdens het komende seizoen!

Vanaf 10 oktober 2015 worden er weer schaatslessen gegeven. Na de zomer ga je dus direct verder waar je op dit moment gebleven bent. Misschien sta je dan weer op het ijs met jouw groepsgenoten!

    • Ga verder waar je afgelopen seizoen bent gebleven
    • Garandeer jezelf van les op jouw favoriete uur
    • Les met andere cursisten waarmee je afgelopen seizoen hebt geschaatst

 

Heb jij al goede voornemens op schaatsgebied? Schrijf je dan in en maak ze in seizoen 2015 – 2016 waar!

Meer Informatie

 

Cursus

Wekelijks krijg je schaatsinstructie op hetzelfde moment in dezelfde groep. De seizoenscursus bestaat uit 20 lessen van één uur en vindt elke week plaats, met uitzondering van de kerst-, nieuwjaars- en voorjaarsvakantie. De lessen worden gegeven aan cursisten op noren of combinoren.

 

Er kan er worden gelest op een abonnementsuur of een publieksuur. Op een abonnementsuur wordt een maximum aantal schaatsers toegelaten. Tijdens een publieksuur kan het drukker zijn en kunnen er ook andere activiteiten plaatsvinden.

 

Abonnementsuren zijn:

Maandag 18.20 en 19.40, dinsdag 18.20 en 19.40, donderdag 18.20 en 19.40 en zondag 19.20.

 

Prijzen

Schaatsles voor Volwassenen kost € 218,20. Dat is inclusief de schaatsinstructie (20x) en toegang tot de ijsbaan (20x). Deze 20 entrees komen op je entreepas van Jaap Eden IJsbaan (die je ontvangt voor de start van het seizoen) en kun je tot het eind van het volgende kalenderjaar (31 december 2016) opmaken.  Volg je schaatsles tijdens een abonnementsuur dan krijg  je een pas met 23x toegang welke alleen het lopende seizoen geldig zijn op jouw gekozen uur.

 

Jeugd

vakantiecursusSchaatsles voor de Jeugd wordt alleen gegeven op publieksuren en kost € 186,45 voor de lessen (20x), inclusief entree (20x) tot de ijsbaan. Deze 20 entrees komen op je Jaap Eden-pas (die je ontvang voor de start van het seizoen) en kun je opmaken tot het eind van het volgende kalenderjaar (31 december 2016).

 

De Jeugdlessen worden gegeven op: Woensdag om 14.00 en 15.00 Zaterdag om 12.00, 14.20 en 15.20 Zondag om 10.30 en 11.30.

De groepsindeling van jeugdschaatsers wordt gedaan op basis van leeftijd. Wil jij samen met vriendjes of vriendinnetjes schaatsen dan wordt hier rekening mee gehouden! Je kunt dit op het ijs aangeven tijdens de eerste les.

 

Schaatsen huren

Om optimaal van je schaatscursus te kunnen genieten zijn goede schaatsen erg belangrijk. Heb je nog geen schaatsen? Dan kun je nu bij je cursus ook schaatsen huren!

Dit aanbod geldt exclusief voor jeugd in de leeftijd tot en met 15 jaar en in combinatie met een geboekte les bij De Schaatsschool.

Wil je schaatsen huren dan kost dit  €80,- voor een heel seizoen.

 

Groepsindeling

Van cursisten die afgelopen seizoen ook schaatsles volgden hebben we het schaatsniveau bepaald en vastgelegd. Nieuwe cursisten vragen we tijdens de registratie om het schaatsniveau in te schatten. Op basis hiervan zal de groepsindeling gedeeltelijk vooraf al gemaakt worden. Doel hiervan is om de groepsindeling snel en soepel te laten verlopen waarbij je in een groep schaatst met cursisten van hetzelfde niveau. Maar je kunt ook aangeven dat je met je eigen groepje schaatsles wilt. Stuur dan een e-mail naar schaatsschool@jaapeden.nl. De minimale deelname hierbij is 12 personen. Kinderen worden eerst op basis van leeftijd ingedeeld en vervolgens op niveau.

 

Uiteraard kunnen vriendjes op verzoek bij elkaar in de groep worden geplaatst. Dit kan in overleg met de instructeur, tijdens de eerste schaatsles.

Klik op een van onderstaande tijden om je in te schrijven voor een cursus voor volwassenen!

Klik op een van onderstaande tijden om je in te schrijven voor een jeugdcursus met schaatshuur!

 

 

 

Klik op een van onderstaande tijden om je in te schrijven voor een jeugdcursus zonder huur!

 

 

 

© 2014 Jaap Eden IJsbaan | T 0900-7242287 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook