Schaatsverhuur

Waterman Sport verzorgt de schaatsverhuur op de Jaap Eden IJsbaan. De winkel en schaatsverhuur van Waterman bevinden zich op de begane grond aan de buitenzijde van de ijshal, direct na de entreepoortjes aan je rechterhand. Verschillende soorten schaatsen zijn te huur per dag(deel) of zelfs te leasen voor het gehele seizoen. Ook het huren van schaatshelmen is mogelijk. Daarnaast kun je terecht voor het slijpen van schaatsen en de aanschaf van nieuwe schaatsen, schaatspakken, handschoenen e.d. 

Schaatsen huren is mogelijk vanaf €7,00 per dag.

Borg schaatshuur
Schaatsen huren is alleen mogelijk indien je een borg achterlaat in de vorm van een geldig paspoort/ID-kaart/rijbewijs of € 100,- contant per paar. Op één legitimatie kun je meerdere paren huren. Pinnen voor borg is niet mogelijk. 

Schaatshuur voor grote groepen
Kom je met een grote groep schaatsen en wil je schaatsen huren? Dan is het verstandig om je huurschaatsen vooraf aan te vragen bij Waterman Sport, via de website van Waterman Sport

Kijk voor alle informatie op www.watermansport.nl. De winkel op de Jaap Eden IJsbaan is telefonisch bereikbaar op nummer 020 – 69 49 884.

X

© 2018 Jaap Eden IJsbaan | T 020 69 49 652 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook