fbpx

Organisatie

De Jaap Eden IJsbaan is een dienstverlenende organisatie op het gebied van schaatssport en andere vormen van sport, ontspanning en evenementen. Naast (sport)locatie zijn wij een productiebedrijf van ijs. Wij maken in het schaatsseizoen ijs en stellen dit ter beschikking aan de schaatsers. De Jaap Eden IJsbaan omvat een overdekte binnenbaan en een onoverdekte 400 meter buitenbaan met krabbelbaan en gebouwen waarin horecagelegenheden, een schaatsverhuur, een sportinstructie bedrijf en een schaatswinkel worden geëxploiteerd.

Gedurende het winterseizoen is Jaap Eden vrijwel continu in bedrijf. In deze periode wordt gedurende alle dagen van de week geschaatst van ongeveer acht uur in de morgen tot circa half twaalf ‘s avonds. De drukste uren met schaatsers zijn geconcentreerd in de avonden van de week en in het weekend.

Bestuur

De Jaap Eden IJsbaan is georganiseerd in de vorm van een onafhankelijke stichting. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door onbezoldigde vrijwilligers, die worden geselecteerd/benaderd op basis van hun deskundigheid op een specifiek vakgebied en hun affiniteit met de schaatssport. Het bestuur heeft de dagelijkse leiding van het bedrijf Jaap Eden IJsbaan gedelegeerd aan de directeur.

Het bestuur van de stichting bestaat uit: Paul Wevers (voorzitter en portefeuille algemene zaken)Rick Angevaare (portefeuille financiën)Hugo van der Poel (portefeuille strategie)

Directie

Joris Wouters (directeur)

Mark Stobbelaar (adjunct directeur)

Scroll naar boven