fbpx

Kunstrijden

FSA

Figure Skating Amsterdam (FSA) is in 2005 opgericht en behoort met ruim 150 leden tot een van de grootste kunstrijdverenigingen van Nederland. De enthousiaste en vakkundige trainers van FSA staan voor professionele, en vooral leuke kunstrijlessen voor iedereen en op elk niveau. FSA biedt: Schaatsles voor iedereen vanaf 4 tot 84 jaar, doelgerichte training, van recreatief tot topsport. Ook krijgen wedstrijdkinderen off-icetraining waaronder ballet, yoga, street dance en conditietraining. Verder worden veel gezellige verenigingsevenementen gevierd zoals Sinterklaas, uitjes, diplomaschaatsen en onze grote eindshow. Serieuze sport en plezier gaan uitstekend samen! FSA is erkend door de KNSB.

Kijk voor meer informatie op www.figureskatingamsterdam.com of mail naar info@figureskatingamsterdam.com. 

EKIJSA

Welkom bij Ekijsa, de vereniging voor kunstschaatsers in Amsterdam

Bij Ekijsa kun je kunstrijden op elk niveau. Wij zijn een van de grootste kunstschaatsclubs van Nederland. Met ons learn-to-skate programma willen we zoveel mogelijk kinderen laten kennismaken met kunstrijden. Daarom kun je bij ons een gratis proefles volgen. Zelfs de schaatsen regelen we dan voor je.

Heb je de smaak te pakken dan kun je meedoen aan wedstrijden en testen. We hebben ook een topsport doelstelling.

Met de brede instroom van kinderen is het mogelijk om talent te ontwikkelen dat op het hoogste niveau in Nederland hoge ogen kan gooien en wellicht ook internationaal.

Hiervoor hebben we een zeer ervaren (internationaal) team van trainers dat talenten ontdekt en kan begeleiden naar het hoogste niveau.

Heb je eerder geschaatst en wil je weer beginnen? Ook wanneer je nog heel veel plezier hebt in kunstschaatsen maar niet (meer) aan wedstrijden mee wilt doen kun je bij ons terecht.

Voor meer informatie of gratis proefles kijk je op www.ekijsa.nl of mail je naar info@ekijsa.nl

Scroll naar boven