fbpx

Locaties op de Jaap Eden IJsbaan

Kies de perfecte locatie voor jouw feest, uitje of bijeenkomst

Op Jaap Eden zijn verschillende ruimtes te boeken. Groot, klein, geschikt voor een vergadering of juist feest. Kijk in onderstaand overzicht naar de verschillende ruimtes en laat je adviseren door onze boekingsmedewerkers.

Horeca-aanbod

Maak keuze uit verschillende arrangementen. Zowel in de zomer als winter serveren we je heerlijk eten en drinken afgestemd op jullie wensen. Het team van Café JAAP denkt graag met je mee over de perfecte invulling.

Café JAAP

Café Jaap is het publieksrestaurant van de ijsbaan. In de wintermaanden zijn we voor onze bezoekers geopend voor een warme chocomel, een lekker koud biertje of een oer Hollandse stamppot. Het café is tijdens het schaatsseizoen niet exclusief af te huren voor een besloten bijeenkomst, in de zomer kan dit wel!

JAAP's chalet

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een borrel, feest of zakelijke bijeenkomst? Het Chalet is een veelzijdige ruimte die uitermate geschikt is voor een romantische bruiloft, een gezellige borrel of zakelijke vergaderlocatie.

De Ron Berteling zaal

Zoek je deze winter nog een unieke locatie in Amsterdam voor een zakelijke bijeenkomst, teamuitje, borrel of feest? Dan is de Ron Berteling zaal wat je zoekt! Deze multifunctionele ruimte bevindt zich in een rustige groene oase binnen de ring van Amsterdam.

Ron Berteling Lounge

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een borrel, feest of zakelijke bijeenkomst? De Lounge is een veelzijdige ruimte die uitermate geschikt is voor een gezellige borrel, vergadering of feest.  

Het buitenterrein van Jaap Eden

Deze zomer is het buitenterrein gesloten in verband met verbouwingen! Tijdens een normale zomer is Jaap Eden perfect voor het organiseren van een festival of sportevenement. Jaap Eden is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tevens is het terrein volledig afgeschermd met hekken en goed verlicht indien gewenst.

De Jaap Eden IJshal

Op zoek naar een sportieve locatie waar allerlei evenementen georganiseerd kunnen worden van september tot en met juni? De Jaap Eden IJshal heeft tribunes rondom en kan ingezet worden voor verschillende doeleinden. Gebruik de ijshal voor een sportief evenement een congres of gewoon als grote dansvloer.

Werkzaamheden tijdens zomer 2023

Tijdens de zomer van 2023 wordt de complete buitenbaan gerenoveerd. Dit betekend niet dat er niets te doen is, maar wel dat we rekening moeten houden met de werkzaamheden.  In onderstaande dropdown proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat er te gebeuren staat. Zo kan je een goed beeld vormen 

Scroll naar top