IJshockey

Amstel Tijgers anno 1963

Tot op de dag van vandaag wordt er in Amsterdam onder deze naam ijshockey gespeeld. Momenteel staan er 8 teams op het ijs van Jaap Eden IJsbanen; 6 jeugdteams en 2 seniorenteams. Om de jeugd in Amsterdam en omstreken kennis te laten maken met de ijshockeysport heeft de vereniging een ijschockeyschool opgericht, waar jongens en meisjes kunnen uitproberen of ijshockeysport iets voor hen is. Momenteel staan er 9 teams op het ijs van Jaap Eden: 7 jeugdteams en 2 seniorenteams.

Kijk voor meer informatie op de website van de vereniging Amstel Tijgers.

 The Shinny Club

Heb jij altijd al willen ijshockeyen of heb jij vroeger gespeeld en wil je weer starten? Dat kan bij de Shinny Club. De Shinny Club is een ijshockey vereniging in Amsterdam voor fanatieke en beginnende recreatieve senior ijshockey spelers. Shinny heeft 2 teams, waarvoor er vrijwel altijd nog een aantal plaatsen beschikbaar zijn. Shinny heeft ijstijd op de maandag van 21.20 – 22.00  uur, en van 22:30 – 23:30 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van Shinny IJshockey (www.shinny.nl) of neem contact op via info @ shinny.nl.

SIJVA Thor

SIJVA Thor is een studenten ijshockeyvereniging, die haar leden de mogelijkheid biedt om naast een studie goed fysiek bezig te zijn. Thor is een redelijk jonge vereniging en bestaat uit 50 leden uit binnen- en buitenland, die studeren of studeerden aan de UvA, HvA of de VU (of een andere universiteit/hogeschool).

Kijk voor meer informatie op de website van SIJVA Thor.

X

© 2018 Jaap Eden IJsbaan | T 020 69 49 652 | info@jaapeden.nl | Twitter | Vimeo | Facebook