fbpx

Uitjes na het schaatsseizoen

Ook in het voorjaar en de zomer is Jaap Eden de perfecte plek voor een geslaagd uitje! Kom curlen op JAAP’s Zomerplein en barbecueën met collega’s, familie of vrienden en laat het eten en drinken maar aan Café JAAP over.

HET VOORJAAR EN DE ZOMER OP JAAP EDEN

Je eigen feest of event?

Het lijk nog ver weg, maar voor je het weet is de winter voorbij. In de periode april tot en met september ligt er geen ijs op het buitenterrein van Jaap Eden en zijn de verschillende locaties te huur voor diverse doeleinden.

Organiseer een leuke borrel met vrienden of een familiefeest met een groot groen grasveld waar de kinderen kunnen ravotten en kunnen springen op onze springkussens.

Onderstaand vind je alle verschillende mogelijkheden. Onze locaties en uitjes zijn alleen te boeken in combinatie met een horeca arrangement of een minimale horeca afname.

 

Zakelijk

Jaap Eden is makkelijk bereikbaar en er is voldoende ruimte om te parkeren.

Ben je op zoek naar een vergaderruimte, een goede lunch of diner? Dan hebben we meerdere horeca-locaties welke je kan gebruiken. Voor ontspanning en teambuilding boek je een uitje op Jaap Eden.

Boek nu en geniet van 2 uitjes voor de prijs van 1

Leg nu je jullie uitje vast dan krijg je een keer gratis schaatsen voor hetzelfde aantal deelnemers als de oorspronkelijke boeking.

Voorbeeld: Kom je in juni met 75 personen zomercurlen en barbecuen, dan kan je deze winter nog met dezelfde 75 personen komen schaatsen zonder dat je meer betaald!

In onderstaande overzichten is ons huidige aanbod te zien

Maak je keuze uit een van onderstaande pakketten.

MEest-gekozen.png

Een pakket met een BBQ-Buffet

Een pakket met een zomerstamppot-buffet

MEest-gekozen.png

Een shared-dining pakket

Ontvangst met appeltaart, curlen en daarna een borrel

Curlen en daarna een gezellige borrel

Kijk voor de beschikbaarheid van ruimtes en de curlingbaan eerst op deze pagina en boek het mooiste zomer-uitje op Jaap Eden!

Alle uitjes zijn uit te breiden met Oud Hollandsche spellen en natuurlijk denken we graag mee hoe we jullie perfecte uitje kunnen realiseren.

Lekker curlen met een drankje op JAAP's Zomerplein

NIEUW DIT VOORJAAR EN DEZE ZOMER: Het is vanaf april mogelijk om te curlen op JAAP’s Zomerplein. Ga de strijd aan met collega’s tijdens een potje curlen.

Maak Curlen op JAAP’s Zomerplein compleet met een van de verschillende horeca-arrangementen

Curling wordt gespeeld met curlingstenen op wieltjes en is een variant op de Olympische Sport curling. Dit uitje wordt gegeven in de buitenlucht op JAAP’s Zonneplein.

Wij zorgen ervoor dat alle materialen klaar staan waarna het curlen kan beginnen!De winnaar van het onderlinge toernooi ontvangt aan het eind van het uitje een mooie curlingcup! Beter gaat het met collega’s echt niet worden.

Op JAAP’s Zonneplein start ieder uur weer de heetste competitie die de Nederlandse ijsbanen je te bieden hebben. Welke stralende collega daag jij uit voor een Jaap Eden variant van jeu de boules?

Curling op het Zonneplein is perfect te combineren met een gezellige borrel. Wij verzorgen de hapjes en drankjes.

Horeca aanbod

Op Jaap Eden heb je de keuze uit veel verschillende arrangementen. Klik op een van onderstaande links om ons aanbod te zien.

Arrangementen eten, pakketten zomer, drankkaart

Oud Hollandse spellen voor bij de borrel

De leukste Oud Hollandse spelletjes speel je op de meest oud Hollandse locatie van Nederland, de Jaap Eden IJsbaan. Op de oudste nog bestaande kunstijsbaan ter wereld vind je een assortiment van de leukste spellen.

De leukste Oud Hollandse spelletjes speel je op de meest oud Hollandse locatie van Nederland, de Jaap Eden IJsbaan.

Op de oudste nog bestaande kunstijsbaan ter wereld vind je een assortiment van de leukste spellen. Inclusief o.a. de volgende spellen:stok vangen, sjoelen, ringwerpen, bierpul schuiven

De Oud Hollandse spellen zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een horeca arrangement.

Horeca aanbod

Op Jaap Eden heb je de keuze uit veel verschillende arrangementen. Klik op een van onderstaande links om ons aanbod te zien.

Arrangementen eten, pakketten zomer, drankkaart

Horeca-aanbod en locaties op Jaap Eden

Ben je op zoek naar een passende locatie voor jouw feest, evenement, borrel of vergadering? Op Jaap Eden vindt je verschillende ruimtes variërende van groot tot klein, buiten en binnen. 

Horeca aanbod

Op Jaap Eden heb je de keuze uit veel verschillende arrangementen. Klik op een van onderstaande links om ons aanbod te zien.

Arrangementen eten, pakketten zomer, drankkaart

Café JAAP

Café Jaap is het publieksrestaurant van de ijsbaan. Zomer’s is het café exclusief te huren voor feesten en partijen van 20 tot 200 personen.

Exclusief afhuren voor jouw feest
Café JAAP is exclusief af te huren bij een omzetgarantie van €1500,- voor de hele avond.

Kom je niet aan de omzetgarantie? Geen probleem. Ook kleinere groepen zijn welkom in JAAP bij afname van een van de zomer-pakketten.

Mogelijkheden in Café JAAP

 • Een feest met eigen DJ
 • Een DJ inhuren via het café 
 • Het meebrengen van een eigen band
 • Dansen op de dansvloer
 • Je uitje vieren met een leuke activiteit op het terrein
 • Bijboeken van Oud Hollandse spellen

JAAP's Panoramabar

Geniet met 20 tot 80 personen van een prachtig feest of gezellige borrel met uitzicht op het buitenterrein vanuit JAAP’s Panoramabar.

Exclusief afhuren voor jouw feest
JAAP’s Panoramabar is exclusief te huren bij een omzetgarantie van €750,- voor de hele avond.

Kom je niet aan de omzetgarantie? Geen probleem. Ook kleinere groepen zijn welkom in JAAP’s Panoramabar bij afname van een van de zomer-pakketten.

Mogelijkheden in JAAP’s Panoramabar

 • Een feest met eigen of via ons gehuurde DJ
 • Vergaderen op een toplocatie
 • Het meebrengen van een eigen band
 • Dansen op de dansvloer
 • Je uitje vieren met een leuke activiteit op het terrein
 • Bijboeken van Oud Hollandse spellen

JAAP's Buffelbar

Ruime (vergader)locatie voor 20 150 personen binnen de ring van Amsterdam op loopafstand van de tram, trein en bus.

Exclusief afhuren voor jouw feest
JAAP’s Buffelbar is exclusief te huren bij een omzetgarantie van €750,- voor de hele ochtend/middag/avond.

Kom je niet aan de omzetgarantie? Geen probleem. Ook kleinere groepen zijn welkom in JAAP’s Buffelbar bij afname van een van de zomer-pakketten.

Mogelijkheden in JAAP’s Buffelbar

 • Vergaderen op een toplocatie
 • (Boek)presentaties
 • Te combineren met JAAP’s Panoramabar
 • Dansen op de dansvloer
 • Je uitje vieren met een leuke activiteit op het terrein
 • Bijboeken van Oud Hollandse spellen

Klik hier om de beschikbaarheid van onze horeca-locaties in te zien.

Liever een ander uitje?

Dan contact met ons op voor een goed overzicht van het complete programma. Naast de meest geboekte bovenstaande activiteiten bieden wij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om bubbelvoetbal te spelen op het ijs of een escape game te spelen met het terrein als startpunt.
Prijzen van onderstaande uitjes zijn op aanvraag. klik hier om contact met ons op te nemen over een van deze uitjes. Onderstaande uitjes worden georganiseerd door externe partners. Boetseer je collegaDe workshop Boetseer je collega is super grappig en een echte teambuilding activiteit. Je maakt tijdens deze workshop een klei hoofd van je collega, teamgenoot of vriend(inn)en.Door de aanwijzingen van de docent leer je heel erg snel de specifieke kenmerken van die persoon herkennen, wat al hilarisch kan zijn, en die maak je dan ook nog na. Hierdoor lijkt jouw kleiwerk in no-time écht heel erg! Wat een duf uitje denk je, niets is minder waar! Echt waar, zelfs de minst creatieven krijgen een spetterend resultaat! Het is zo gaaf om te zien hoe iedereen hier mee bezig is tussen de lachsalvo’s door. Het resultaat gaat natuurlijk mee naar huis en elke keer als je de kleikop weer ziet staan, kun je er weer om lachen.

Vrijschaatsen in de kerstvakantie

De vakantiekaart

Wil je onbeperkt schaatsen in de kerstvakantie? Kies dan voor een Vakantiekaart en kom elke dag schaatsen op publieksuren. 

Losse entreekaarten

Klik op onderstaande button om een los entree te kopen voor een van de dagen van de kerstvakantie.

De ijshal

De ijshal is dit seizoen gesloten voor publiek. Schaatsen kan de hele winter (ook als het regent) op de 400-meterbaan in de buitenlucht.

Scroll naar boven