fbpx

Zomer op Jaap Eden

Je eigen feest of event?

Het lijk nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer hoog zomer. In de periode april tot en met september ligt er geen ijs op het buitenterrein van Jaap Eden en zijn de verschillende locaties te huur voor verschillende doeleinden.

Eindelijk toch een leuke borrel met vrienden of een leuke familiefeest met een groot groen grasveld waar de kinderen kunnen ravotten of lekker kunnen springen op onze springkussens?

Onderstaand alle verschillende mogelijkheden. Onze locaties en uitjes zijn alleen te boeken in combinatie met een horeca arrangement of een minimale horeca afname.

Zakelijk

In de zomer is het terrein van Jaap Eden perfect voor het organiseren van een uitje met collega’s. Jaap Eden is makkelijk bereikbaar en er is voldoende ruimte om te parkeren. Ben je op zoek naar een vergaderruimte, een goede lunch of diner? Dan hebben we meerdere horeca-locaties welke je kan gebruiken. Voor ontspanning en teambuilding boek je een van onze uitjes. Sportieve uitjes maar ook puzzel-games waarbij samenwerking vereist is om succes te hebben.

Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden op Jaap Eden in de zomer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 020-6949652. Of stuur ons een e-mail met je wensen naar reserveringen@jaapeden.nl

Sportieve arrangementen

Teambuilding arrangementen

Scroll naar top