Aanvragen ouder/begeleider-kaartje

In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus dient elke bezoeker zich vooraf aan te melden. Onderaan deze pagina is het mogelijk om een ouder/begeleider-kaartje aan te vragen zodat je als ouder/begeleider toegang krijgt tot de ijshal of 400-meterbaan. Dit kaartje is uitsluitend bedoeld voor ouders/begeleiders van kinderen t/m 12 jaar met een schaatsles. 

Ouders/begeleiders kunnen na de start van de les uitsluitend rondom de blauwe boarding van de 400-meterbaan staan. Het is niet mogelijk om op het middenterrein te blijven of bij de krabbelbaan te staan. 

Hoe werkt het ouder/begeleider-kaartje?

Het is mogelijk om maximaal een half uur voorafgaand aan het schaatsuur naar binnen te komen om kinderen t/m 12 jaar te helpen met het aantrekken van de schaatsen. Met het ouder/begeleider-kaartje kan je naar binnen vanaf 30 minuten voor aanvang van het uur tot 10 minuten na aanvang van het schaats-uur. Begint het schaatsen om 16:00 uur? Dan kun je met een e-ticket naar binnen tussen 15:30 en 16:10 uur. 

Indien je na het brengen van de schaatser de ijshal of 400 meterbaan verlaat en op een later tijdstip terug wilt komen dan dien je een nieuwe e-ticket aan te vragen.

Wil je blijven kijken tijdens jullie bezoek aan de ijshal dan wordt je verzocht op de tribune van de ijshal plaats te nemen of in de buurt te blijven van de kleedruimte van jouw (te begeleiden) kind. Wil je blijven kijken tijdens jullie bezoek aan de 400 meterbaan dan verzoeken we je zoveel mogelijk op een plaats te blijven. 

Het ticket wordt verstuurd naar het opgegeven e-mailadres, zorg dus dat deze juist wordt ingevuld. Controleer ook de spamfolder, het kan gebeuren dat de mail daar terecht komt.

Klik op een van onderstaande buttons om een ouder/begeleider-kaartje aan te vragen

Scroll naar top