Scroll naar top

Update nieuwe corona-maatregelen

Op vrijdag 26 november 2021 heeft de regering bekend gemaakt dat alle amateursport en horeca vanaf zondag 28 november tot en met zaterdag 18 december 2021 iedere dag verplicht stopt om 17.00 uur.
 
Los van alle exacte gevolgen, willen we hierbij gebruik maken van de gelegenheid om uiting te geven van onze gevoelens.
 
De sluiting vanaf 17.00 uur is een dermate donker scenario waar we niet op gerekend hadden. Voor de halverenigingen is dit weer een zware klap. En hoewel de gebruikers van de 400-meter vorig seizoen wel konden blijven schaatsen hadden ze ook te maken met veel aanpassingen. Ook deze komende periode kunnen veel liefhebbers niet schaatsen of samen komen in Café JAAP. Geen training, geen les, geen wedstrijden, geen stamppot met uitzicht op het ijs. We waren juist zo verheugd dat iedereen er weer was.
 
Dit is voor iedereen een zeer teleurstellende situatie. Het enige dat we nu kunnen doen is met elkaar de maatregelen respecteren zodat we de kans vergroten dat er spoedig weer normaal geschaatst kan worden.
 
Voor nu: blijf gezond, blijf actief en we zien je graag weer op het ijs wanneer mogelijk.
 
Kijk voor de laatste update van de maatregelen op deze pagina.

Inloggegevens aanvragen

Lukt het inloggen niet of staat jouw entreepas niet genoemd als mogelijk pasnummer om jouw rittenkaart op bij te schrijven? Vul dan onderstaand formulier in. We koppelen dan je pas en laten je per e-mail weten hoe je in kan loggen.